Menü

Eladó Tégla lakás Budapest VIII. kerület

Budapest VIII. kerület, Józsefváros (Nagykörúton kívül), Visi Imre utca

29.500.000 Ft

(76.237 €)

Eladó Tégla lakás Budapest VIII. kerület
 aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest VIII. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest VIII. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest VIII. kerület

+1


Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Tégla lakás
  • Ár: 29.500.000 Ft
  • Alapterület: 30 m2
  • Emelet: Magasföldszint
  • Szobák: 1 szoba
  • Épület szintjei: 4 szintes
  • Kilátás: Udvari
  • Állapot: Közepes állapotú
  • Fűtés: Cirkó
  • Komfort: Összkomfort
  • Parkolás: Utcán, közterületen

Leírás

Azonosító:E-VIII-35-324

Eladóvá vált, egy magasföldszinti 30 nm-es 1 szobás lakást Budapest VIII. kerületében a Visi Imre utcában (közvetlenül a Polgárok Háza szomszédságában) csendes, de jó közlekedésű környezetben.
A szoba belmagassága 3,2 m. A lakás ablaka belső udvarra néz. Az ablakkeret fából van, ezáltal a lakás száraz és szellőzése jó. A bejárati ajtó műanyagra lett cserélve, az ajtót és ablakot rács védi. Fűtése: Gázcirkó (kondenzációs)
A szoba padlószőnyeges, a konyha és fürdőszoba járólapos. A konyhában beépített konyhabútor és kürtős szagelszívó van. A beeépített gáztűzhely sütője elektomos.
Közösköltség: 12.000.- Ft, ez magába foglalja a felújítási alapot, a takarítást és a szemétszállítási díjat is, a ház anyagilag teljesen rendezett.
A közelben található az Orczy tér, mint közlekedési csomópont, itt elérhetők villamosjáratok, (24, 28) és busz (9) valamint trolibusz (72,83) járatok is. A Keleti pályaudvar villamossal 3 megállóra található a másik irányba pedig a Nagyvárad tér is könnyen elérhető. A 9-es busszal 10-15 perc alatt pedig eljutunk a Deák Ferenc térre, ahonnan bárhova könnyen el lehet jutni.
A közelben megtalálhatók üzletek (ALDI, ABC, Dohánybolt, pár percre az Aréna Mall, Corvin Láza bevásárlóközpontok, pékség), egyetemek (Nemzeti Közszolgálati Egyetem, Semmelweis Egyetem), iskolák, templomok.
Mindazoknak ajánlom, akik jó közlekedés mellett csendes környéken szeretnének élni. Diákoknak, pároknak ideális, de befektetésre is kiváló választás.
A lakást jelenleg albérlők lakják, megegyezés esetén az új tulajdonostól szívesen tovább bérlik. 

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8399

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/265

Alaprajz

Eladó Tégla lakás Budapest VIII. kerület ingatlan alaprajz

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ