Menü

Eladó Garázs Budapest XI. kerület

Budapest XI. kerület, Kelenföld, Ménesi út

17.000.000 Ft

(43.095 €)

Eladó Garázs Budapest XI. kerület
 aaaaaaEladó Garázs Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Garázs Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Garázs Budapest XI. kerület

+3

 aaaaaaEladó Garázs Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Garázs Budapest XI. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Garázs
  • Ár: 17.000.000 Ft
  • Alapterület: 14 m2

Leírás

Azonosító: E-XI-11-011

Eladó egy kiváló lehetőségű önálló garázs Budapest XI. kerületében, Ménesi úton, egy zárt udvaron, mely elektromos kapuval van ellátva, így biztonságos parkolást biztosítva. Az ingatlan kiváló elhelyezkedésű, könnyen megközelíthető mind a Ménesi útról, mind pedig a Somlói útról. A garázs 15.5 négyzetméteres, ideális méretű járművek vagy tárolás céljára. A garázs szélessége 2.88 méter, hossza pedig 5.37 méter. Az elektromos kapu megkönnyíti a be- és kihajtást, míg a közös költség mindössze 5000 forint évente. Az ajtó magassága 2.17 méter, szélessége pedig 2.15 méter, így akár nagyobb járművek is könnyedén elférnek benne. Ez az ingatlan ideális választás mindazoknak, akik praktikus és biztonságos parkolási megoldást keresnek a városban. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8394

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/289

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ