Menü

Eladó Tégla lakás Budapest XIV. kerület

Budapest XIV. kerület, Nagyzugló, Bartl János utca

86.300.000 Ft

(218.769 €)

 aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIV. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIV. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIV. kerület

+9

 aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIV. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIV. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIV. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIV. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIV. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIV. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIV. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XIV. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Tégla lakás
  • Ár: 86.300.000 Ft
  • Alapterület: 53 m2
  • Telek mérete: 22 m2
  • Emelet: Földszint
  • Szobák: 2 szoba
  • Épület szintjei: 5 szintes
  • Erkély: van, 9 m2
  • Kertkapcsolat: igen
  • Kilátás: Kertre néző
  • Állapot: Újszerű
  • Fűtés: Egyéb
  • Komfort: Összkomfort
  • Parkolás: Utcán, közterületen

Leírás

Azonosító: E-XIV-24-567-FK

Eladó Zuglóban, a 2022-ben átadott Paskál Garden lakóparkban fantasztikus Okosotthon, luxus kivitelezésű társasházban 53nm-es, csendes, belső udvarra néző, 2 szobás, terasz és kertkapcsolatos téglalakás.
Az ingatlan gyönyörű zöldövezetben a Rákos patak mellet található igényes környezetben befektetetésnek és saját otthonnak is kiváló választás, tervezésekor legfontosabb szempont volt a mai építészeti trendeknek való megfelelés és a fenntarthatóság, ezért a design mellett a legkorszerűbb anyagokat és épületgépészeti rendszereket alkalmazták. 
A legmodernebb hőszivattyús mennyezeti hűtés-fűtés rendszernek, illetve a magas műszaki minőségű termosztátoknak köszönhetően jelentős energiamegtakarítást képesek elérni. Minden lakószobában elhelyezésre került egy NGBS Icon típusú digitális termosztát, melyet távolról interneten keresztül is lehet vezérelni.
Az épületbe lépve egy gyönyörű előtér tárul elénk ahol a postaládák, társasházi információk a lakók részére elérhetők innen a közös folyosóról nyílik ez a csodás otthon a lakásba lépve egy előszoba, amerikai konyhás nappali, hálószoba, kádas fürdőszoba és külön az illemhelyiség található. Mindkét szobából ki lehet menni a 9 nm-es burkolt teraszra és a 22nm-es saját leválasztott kertbe, mely füvesítése automata locsolórendszerrel van ellátva. Az ablakok szúnyoghálóval és elektromos redőnnyel vannak felszerelve. 
A vételár tartalmazza a beépített bútorokat, (nappaliban, hálószobában, előszobában, fürdőszobában) és a gépesített konyhabútort is.

Kiváló elhelyezkedés: a zöldövezeti környezet harmonikus kertvárosi hangulatot teremt. A szabadidő egészséges eltöltésére több lehetőség nyílik a közelben, mint például a megújuló Rákos-patak partján létrejövő futópálya, fitnesz és kerékpárút.

Közlekedés: a munkába igyekvők számos, itt kialakult közlekedési csomópont segítségével rövidíthetik le az utazással töltött időt, hogy az otthonukba térve igazán átadhassák magukat a pihenésnek.

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-558-7733

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/146

Alaprajz

Eladó Tégla lakás Budapest XIV. kerület ingatlan alaprajz

Videó bemutató az ingatlanról

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ