Menü

Eladó Tégla lakás Budapest XV. kerület

Budapest XV. kerület, Rákospalota, Kis Rákos utca

76.800.000 Ft

(198.475 €)

Eladó Tégla lakás Budapest XV. kerület
 aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XV. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XV. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XV. kerület

+3

 aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XV. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XV. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Tégla lakás
  • Ár: 76.800.000 Ft
  • Alapterület: 69 m2
  • Telek mérete: 448 m2
  • Emelet: Földszint
  • Szobák: 3 szoba
  • Épület szintjei: 2 szintes
  • Erkély: van, 6 m2
  • Kilátás: Utcai és udvari
  • Állapot: Újszerű
  • Fűtés: Cirkó
  • Komfort: Összkomfort
  • Parkolás: Felszíni beálló

Leírás

Azonosító: E-XV-7-700

Egy pillantás a jövőbe! Budapest XV. kerület, Kis Rákos utcájában, egy olyan varázslatos helyen, ahol az otthon valódi álommá válik. Képzeld el, hogy egy csendes, hangulatos mellékutcában található, távol a város zajától, de mégis könnyen elérhető közelségben a város szíve. Ez a csodálatos ikerházi lakás vár rád és párodra, hogy valóra váltsátok álmaik otthonát! 
Ahogy belépsz ebbe az új építésű társasházba, azonnal lenyűgöz majd a modern és elegáns stílus. Kétszintes tervezésével és egyedi kialakításával minden igényedet kielégíti majd. A két lakásos épület kiváló lehetőséget nyújt a privát életvitelre, miközben egy közös, barátságos lépcsőház köti össze őket. Mindkét lakás tágas és világos, ahol a modern és letisztult design találkozik a kényelemmel és funkcionalitással. A kényelmes nappali és a két külön nyíló hálószoba ideális helyet biztosít a pihenéshez és a mindennapi élethez. A terasz és az erkély pedig tökéletes helyszínt kínál a friss levegőn való reggelikhez vagy egy romantikus esti beszélgetéshez. A lakások felszereltsége és kivitelezése a legmagasabb színvonalat képviseli. Modern kondenzációs kombi gáz cirkók gondoskodnak majd a fűtésről és a meleg vízről, így mindig kellemes hőmérséklet fogad majd otthonodban. A saját mérők pedig biztosítják, hogy mindig csak annyit fizess, amennyit valóban használsz. És ami talán még fontosabb: itt lehetőséged lesz arra, hogy az otthonodat saját ízlésed szerint alakítsd ki. Választhatsz a tervezett burkolatok és nyílászárók közül, így minden részlet tökéletesen illeszkedhet az álmaidhoz. De nemcsak a lakásokban, hanem az otthon körül is gondoskodunk rólad. Két gépkocsi részére felszíni beálló áll majd rendelkezésedre, így sosem kell aggódnod a parkolás miatt. 
Ne habozz tovább! Ha szeretnéd, hogy az otthonod olyan legyen, amilyennek mindig is képzelted, itt az idő, hogy valóra váltsd álmaidat és letelepedj ebben a varázslatos környezetben!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-511-8501

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/147

Alaprajz

Eladó Tégla lakás Budapest XV. kerület ingatlan alaprajz

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ