Menü

Eladó Családi ház Budapest XVII. kerület

Budapest XVII. kerület, Alsó-Rákoshegy, Lőrinci út

75.500.000 Ft

(191.391 €)

Eladó Családi ház Budapest XVII. kerület
 aaaaaaEladó Családi ház Budapest XVII. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XVII. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XVII. kerület

+6

 aaaaaaEladó Családi ház Budapest XVII. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XVII. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XVII. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XVII. kerület aaaaaaEladó Családi ház Budapest XVII. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Családi ház
  • Ár: 75.500.000 Ft
  • Alapterület: 156 m2
  • Telek mérete: 727 m2
  • Szobák: 5 szoba
  • Épület szintjei: 1 szintes
  • Kilátás: Utcai és udvari
  • Állapot: Közepes állapotú
  • Fűtés: Cirkó
  • Komfort: Dupla komfort
  • Parkolás: Telken garázs

Leírás

Azonosító: E-XVII-10-254

Kiváló lehetőség vár azokra, akik egy multifunkcionális, tágas otthont keresnek a nyugodt környezetben. 
Eladó Rákoshegyen, a Helikopter lakópark közelében, egy 727 négyzetméteres telken elterülő, 156 négyzetméteres családi ház. Az ingatlan különlegessége, hogy három különálló lakóegységet kínál azoknak, akik sokféle lehetőséget látnak az otthonukban.
Az első lakás impozáns 95 négyzetméteres területtel rendelkezik, három hálószobából, egy konyhából, kádas fürdőszobából, kamrából és előszobából áll. A kamrából egy toronyszobába lépünk, ami tökéletes gyerekszoba, játszószoba vagy alkotóhely lehet.
A második lakás 25 négyzetméteres, és egy szobából, konyhából és zuhanyzós fürdőszobából áll. A harmadik lakás egy különálló épületben található, 36 négyzetméteres, egy szobával, konyhával és kádas fürdőszobával.
Az ingatlan alatt pince található mind a 36 négyzetméteres, mind a 95 négyzetméteres épületnél. Az épületek jó állapotban vannak, szigeteltek, a cseréptető 10 éve lett felújítva. A nyílászárók cserére szorulnak, és az ingatlan belső esztétikai felújítást igényel.
Az elhelyezkedése kiváló, közel iskola, óvoda és bevásárlási lehetőség is található. Egyben ideális választás mindazok számára, akik saját otthont szeretnének, miközben befektetési lehetőséget is látnak a három különálló lakóegység révén. Ne hagyja ki ezt a rendkívül rugalmas és sokoldalú ingatlant! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és ismerje meg részletesen ezt a családi házat!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-5207

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/206

Alaprajz

Eladó Családi ház Budapest XVII. kerület ingatlan alaprajz

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ