Starting Ingatlan - Eladó lakás Budapest, eladó ingatlan Budapest

STARTING-Immo Kft. 06-20-989-0690 1095 Budapest Lechner Ödön fasor 9
Starting ingatlan Starting ingatlan Starting ingatlan Starting ingatlan Starting ingatlan
Eladó lakások, ingatlanok » Kiadó lakások, ingatlanok »

Ingatlan keresés kerületenként, Budapesten? Segítünk!

Ingatlan keresés kerületenként, Budapesten? Segítünk!
Az ország legnagyobb és legnépesebb városa a főváros, Budapest. A kedvező feltételek, a számos munkalehetőség, a magasabb életszínvonal egyre többeket vonz mind belföldről, mind külföldről egyaránt! A budapesti ingatlanok széles kínálattal várják azokat, akik úgy döntenek, hogy ide költöznek, és lakást szeretnének vásárolni!
Forduljon ingatlan irodánkhoz bizalommal, mert segítünk megtalálni az igényeihez legjobban illeszkedő budapesti ingatlant! Eladó ingatlanok széles választékával várjuk, de kiadó ingatlanokat is talál honlapunkon, ha úgy dönt, inkább bérelne!
Tovább olvasok...

Tájékoztató a nem lakó ingatlan eladás utáni SZJA - ról!

Tájékoztató az ingatlanértékesítésből származó jövedelem adókötelezettségét érintő változásról!
A magánszemély ingatlan és vagyoni értékű jog átruházásából (a továbbiakban: ingatlanértékesítés) származó jövedelmét a bevételből kiindulva, a költségek és a tulajdonban tartás időszakát figyelembe véve kell meghatározni.
2016. december 31-ig történt ingatlanértékesítés esetén a tulajdonban tartás időszakára tekintettel alkalmazható csökkentés mértéke eltért a lakóingatlanként és a nem lakóingatlanként nyilvántartott ingatlanok esetén.

Tovább olvasok...

Néhány fontos információ a CSOK-ról !

A családok otthonteremtési támogatást azok a házaspárok, élettársak vagy egyedülállók igényelhetik, akik gyermekükkel vagy gyermekeikkel élnek. Felhasználható lakás vagy házvásárlásra illetve bővítésre. Az igénylőknek legalább 180 napos folyamatos társadalombiztosítással kell rendelkezniük.
A legfontosabb változások:
A lakóingatlanok energiahatékonysági szintjét és méretét nem kell figyelembe venni a kedvezmény megállapításánál.
Megszűnik a négyzetméterenkénti vételár korlátozás, a használt lakások estében a vételárkorlát az ország egész területére vonatkozóan 35 millió forint.

Tovább olvasok...

A 10+10 millió CSOK feltételei!

Az eddigi tapasztalatok alapján a már meglévő három gyermekkel rendelkező családok érdeklődése a legélénkebb a 2016. január 1.-től élő CSOK és a hozzá kapcsolódó kedvezményes lakáshitel iránt. Cikkünkben szeretnénk segítséget nyújtani a vonatkozó szabályok megismeréséhez.
A maximális összegű támogatás igénybevétele a legalább három gyerekkel már rendelkező illetve azt vállaló családok kiváltsága. A magas támogatási összeg miatt a kormány több speciális feltételt szabott az igénybevételhez.
Mindegyik igénylőnek új lakásba kell költöznie, de a régi eladása nem követelmény

Tovább olvasok...

A Családi Otthonteremtési Kedvezmény 2016-tól várható változásai !

A családtámogatási rendszer átalakításait tervezi a kormány a 2016.-os esztendőre vonatkozóan. CSOK vagyis családi otthonteremtési kedvezmény lesz a neve. A névváltozással egyidejűleg lényeges változás még, hogy használt lakás vásárlására is kiterjed és már egy gyermek vállalása esetén is igénybe vehető 500 ezertől 3 millió 250 ezer forintig terjedő összegig.
A kormány számos olyan új intézkedést hozott a közelmúltban, amelyek kedvezően érinthetik a családalapítást tervező fiatalokat vagy gyermekes családokat.
Tovább olvasok...

10 Tipp a lakásvásárláshoz !

A sikeres lakásvásárlást jól kell előkészíteni! Ehhez a legjobb módszer, ha kérdéseket teszünk fel magunknak. Összegyűjtöttünk 10 fontos kérdést, amin érdemes elgondolkodni. Ha mind a tízre kielégítő választ kaptunk, kicsi az esély a csalódásra. Gondoljuk át, hogy valójában mi a célunk a lakásvásárlással és mi az a határidő amikorra szeretnénk elérni a célunkat.
Meg tudom vásárolni új otthonomat?
Ez az alapkérdés, amelyet azelőtt érdemes tisztázni, mielőtt belevágunk a vétel gyakran hosszadalmas, körülményes és bosszúságtól sem mentes folyamatába.
Tovább olvasok...

Egyetemre, főiskolára megy a „ Kicsikénk”!

Attól, hogy egy gyermek eléri a 18 éves kort, és a szülők nagy büszkeségére, egyetemre, főiskolára megy, még anyu és apu szeme fénye marad. Nehéz szívvel engedjük ki a „nagy világba”, és nem kicsi aggodalomra ad okot, ha másik városban van a felső oktatási intézmény, hogy hova költözik ki a meleg otthonból.
Tovább olvasok...

Új kormányrendelet nehezíti a lakások értékesítését, bérbeadását!

Egy hűtő megvásárlásakor, már tudjuk, hogy minél több A és minél több + szerepel rajta,annál jobban járunk. Kitanulta a vásárló a modern kor jelzéseit. De mi a helyzet a lakások energetikai besorolásával?
Tovább olvasok...

Küszöbön az egyetemisták albérleti rohama

A felvételi ponthatárok keddi kihirdetése után kezdődik az albérletkeresés. A hallgatók elsősorban főbérlő nélküli lakásokat keresnek, és ha tehetik, többen összeállva bérlik ki azokat.
Tovább olvasok...

Energetika Centrum Budapest

2012. Január 1-től kötelező az energetikai tanúsítás minden használt ingatlan adásvételénél is, éven túl bérbeadásánál, szoc. pol- nál!
Tovább olvasok...