Hirdetés adatai

Ajánlat:Eladó
Ingatlan típusa:Tégla lakás
Vételár:76.500.000 Ft (209.589 €)
Lakóterület:80 m2
Erkély:3 m2
Szobák száma:1 + 3 fél
Épület szintjei:5 szintes
Emelet:2. emelet
Lift:van
Kilátás:Utcai és udvari
Állapot:Felújítandó
Fűtés:Távfűtés
Komfort:Összkomfort
Parkolás:Utcán, közterületen
Elhelyezkedés: Budapest XI. kerület
Feneketlen-tó
Bocskai út
Hivatkozás: LB-XI-074

Értékesítő adatai

Lukács Brigitta XI.-XXII. ker. Lukács Brigitta XI.-XXII. ker.
Asszisztens


+36-20-852-5203

starting29@startingiroda.hu

Megjegyzés

Azonosító: LB-XI-074

Eladó XI. kerület Kosztolányi Dezső tér közelében, Allétól 10 percre, Feneketlen tótól 1 percre lévő 80 nm + 3 nm erkélyes, 1 + 3 félszobás, felújítandó 2. emeleti lakás, rendezett liftes, előkertes házban. Az ingatlan a 60-as évek végén épült azóta felújításon nem vett részt. Az lakás igen világos előtérből nyílik a konyha tovább haladva a nagyszoba és az egyik kis szoba. Az előtér L alakban tovább folytatódik, amely tágas előtérhez vezet Innen nyílik a két kiszoba fürdőszoba és külön a mellékhelység. Az egyik kis szoba különlegessége, hogy a fürdőszobába is belehet jutni. Gépkocsi parkolás a környékbeli utcákban, de a ki és bepakolás idejére a társasház a kapunál beállást biztosít. A társasház az irodai vagy rendelő funkciót nem tiltja.
Tehermentes ingatlan, jó lakó közösséggel rendelkezik. A közös költsége: 15. 500 Ft/hó. Befektetésnek kiváló, például kiadásra- is megfelelő az elhelyezkedése miatt, a közelben van, akár gyalogosan is a Műszaki Egyetem, Kertészeti Egyetem, ELTE Lágymányosi Campus.
Számtalan zöld terület, mint a tavaly felújított Ottlik park, a Feneketlen- tó, a Függetlenségi park, és a remek lokáció és infrastruktúra tovább emeli a környék színvonalát. Feneketlen tó öt perc, kiváló infrastruktúrával és tömegközlekedéssel ellátott. A Gellért téren és Móricz Zsigmond körtéren a 4-es metróval, vagy a Bartók Béla úton közlekedő villamosokkal, buszokkal is gyorsan elérhető a város bármely pontja. Az Allee bevásárlóközpont, a Fehérvári úti piac, orvosi rendelő, posta és több oktatási intézmény is sétatávolságon belül megtalálható.
Közlekedés: Metró: 4-es, Villamosok: 19-es, 49-es, Buszok: 7-es, 53-as, 58-as, 153-as, 154-es, 114-es, 212-es, 213-as, 214-es

Azon kedves ügyfeleknek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-5203

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu
Képek

Budapest XI. kerület ingatlanok
Budapest XI. kerület ingatlanok
Budapest XI. kerület ingatlanok
Budapest XI. kerület ingatlanok
Budapest XI. kerület ingatlanok
Budapest XI. kerület ingatlanok
Budapest XI. kerület ingatlanok
Budapest XI. kerület ingatlanok
Budapest XI. kerület ingatlanok
Budapest XI. kerület ingatlanok