Hirdetés adatai

Ajánlat:Eladó
Ingatlan típusa:Mezőgazdasági terület
Vételár:15.000.000 Ft (38.324 €)
Telek mérete:7941 m2
Elhelyezkedés: Budapest XVII. kerület
Felső-Rákoshegy
Erdő utca
Hivatkozás: E-XVII-10-242-FK

Értékesítő adatai

Tonka Tünde Tonka Tünde
Partner értékesítő


+36-20-852-5207

starting10@startingiroda.hu

Megjegyzés

Azonosító:E-XVII-10-242-FK

Itt a lehetőség arra, hogy a saját vidéki paradicsomot megteremtsd! Eladó a XVII. kerületben, az Erdő utca folytatásában, egy 7941 négyzetméteres szántóként nyilvántartott terület, melyre fantasztikus lehetőségek várják. 
A telek övezeti besorolása E-TG-XVII-01, beépítési módja szabadon álló, és a legkisebb kialakítható telekméret 3000 négyzetméter. A beépíthetőség 3%, kizárólag könnyűszerkezetes építményekkel. A legnagyobb színterületi mutató 0,08 m2/m2, és az építménymagasság maximálisan 7,5 méter lehet.
Bár jelenleg nincsenek közművek az ingatlanon, a terület ideális választás lehet azoknak, akik szeretnének egy saját, kis vidéki oázist kialakítani, távol a város zajától. A Ferihegyi útról az aszfaltozott Erdő utca vezet az ingatlanhoz, majd egy rövid, 300 méteres földúton érhető el a terület.
A környék varázslatos és csendes, ahol lovardák és egyéb különböző tevékenységekre alkalmas telkek is megtalálhatóak. Ez a terület kitűnő választás lehet azok számára, akik a természet közelségét és a vidéki élet nyugalmát keresik.
Ha szeretnéd megvalósítani a saját kertvárosi álmaidat, ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és ismerje meg részletesen ezt a csodálatos mezőgazdasági területet, mely lehet a Te személyes földi paradicsomod!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-5207

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/206

Képek

Budapest XVII. kerület ingatlanok
Budapest XVII. kerület ingatlanok
Budapest XVII. kerület ingatlanok