Hirdetés adatai

Ajánlat:Eladó
Ingatlan típusa:Üzlethelyiség
Vételár:280.000.000 Ft (677.966 €)
Lakóterület:62 m2
Épület szintjei:4 szintes
Emelet:Földszint
Kilátás:Utcai
Állapot:Felújított
Fűtés:Cirkó
Komfort:Komfort
Parkolás:Utcán, közterületen
Elhelyezkedés: Budapest V. kerület
Belváros
József nádor tér
Hivatkozás: E-V-7-495

Értékesítő adatai

Korpácsi István VI.-VII.-VIII. ker. Korpácsi István VI.-VII.-VIII. ker.
Partner értékesítő


+36-20-511-8501

starting7@startingiroda.hu

Megjegyzés

Azonosító: E-V-7-495

Budapest történelmi szívében, a Belváros közepén, a Lánchíd pesti hídfőjénél, az ötcsillagos szállodákkal körbe véve eladásra kínálom, műemlék jellegű, szépen karbantartott társasházban található üzlethelyiséget.
A térre panorámás üzlet a József nádor tér és a József Attila utca sarkán található. A passage rész kilátással van a Budai Várra. A bolt bejáratának közvetlenül a turista- és tömegközlekedési buszok megállójánál helyezkedik el, közvetlenül a gyalogos át kellővel szemben. 500 méteren belül 2 metro megálló található. Turistaszezonban 2000-4000 fő az átlagos napi forgalom az üzlet körül. Számos környező szálloda térképén jelzett, bejáratott üzlet. A József nádor tér alatt 3 emeletes mélygarázs van - ami már kész van csak a technikai átadás várat, illetve a tér másik oldalán elköltözik a Pénzügyminisztérium és helyére 5 csillagos szállodát terveznek nyitni az épületben.
A három nagy kirakatból – ami több mint 10 méter hosszú – az egyik a klasszicista stílusban felújított József nádor térre, két másik kirakata és a bejárata pedig a József Attila utcai passage-ra nyílik. Két gazdasági bejáratra van lehetőség a társasház belső udvaráról.
Az üzlethelyiség bruttó 62m2 /nettó 52 m2 alapterületű, belmagassága 4,65 illetve 2, 9 méter. Az üzlethelység 21 négyzetméter galériázott raktárral rendelkezik (belmagasság 150 m). Az üzlethelyiség három éve teljes körűen fel lett újítva. Mindösszesen 35 négyzetméter terasz kialakítására van lehetőség az üzlethelyiség körül - a tér felöli oldalán 12 négyzetméter, a passage-ban 23 négyzetméter.
Egyedi mérőórás, légkondicionálóval ellátott, alacsony rezsiköltségű – jelenleg havi 200 EUR a mindösszesen költsége.

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-511-8501

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu

Képek

Budapest V. kerület ingatlanok
Budapest V. kerület ingatlanok
Budapest V. kerület ingatlanok
Budapest V. kerület ingatlanok
Budapest V. kerület ingatlanok
Budapest V. kerület ingatlanok
Budapest V. kerület ingatlanok
Budapest V. kerület ingatlanok
Budapest V. kerület ingatlanok
Budapest V. kerület ingatlanok