Hirdetés adatai

Ajánlat:Eladó
Ingatlan típusa:Garázs
Vételár:5.500.000 Ft (13.547 €)
Lakóterület:14 m2
Elhelyezkedés: Budapest X. kerület
Újhegy
Gergely utca
Hivatkozás: E-X-29-164

Értékesítő adatai

Lukács Brigitta  IX.-X.-XI ker. Lukács Brigitta IX.-X.-XI ker.
Partner értékesítő


+36-20-852-5203

starting29@startingiroda.hu

Megjegyzés

Azonosító: E-IX--29-164/1

Ne maradjon le róla!
Újhegyen a Rózsaliget Lakóparkban szomszédságában eladó Gergely utca-Tavas utca sarkán önkormányzati telken lévő 14 nm-es, szerelőaknás garázs felépítmény. Amennyiben parkolási gondokkal küzd a környéken, vagy csak biztonságos helyen szeretné tartani gépkocsiját, esetleg egy jó befektetési lehetőséggel élne, akkor a legjobb választás lehet Önnek ez a garázs.
A garázs betonból épült, aljzata is beton, nincs külön villanyórája, teljesen száraz és azonnal birtokba vehető! A felépítmény saját tulajdon, a területért - határozatlan idejű területhasználati szerződés alapján - bérleti díjat kell fizetni az Önkormányzat felé (jelenleg 3333 Ft/hó).
Az Önkormányzat rendelete alapján a garázs tulajdonjoga csak olyan X. kerületi lakcímmel rendelkező személyre ruházható át, akinek még nincs a tulajdonában hasonló önkormányzati tulajdonú telken épült garázs.
Jelenleg 3 garázs eladó.

Infrastruktúrája kiváló közelben: üzletek, posta, bank, iskolák, óvodák, Acapulco Bowling Biliárd Pub & Rendezvény Központ, Újhegyi Uszoda, Strand Fürdő. A közelben található az Újhegyi mély-tó, mely kellemes sétára ad lehetőséget, valamint néhány perces sétával elérhető a sportolási lehetőséget biztosító sportliget és az uszoda/strand. A környéken több bevásárlást biztosító üzlet található. Jó közlekedés.

Azon kedves ügyfeleknek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon
Mobil: +36-20-852-5203

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu

Képek

Budapest X. kerület ingatlanok
Budapest X. kerület ingatlanok
Budapest X. kerület ingatlanok
Budapest X. kerület ingatlanok
Budapest X. kerület ingatlanok