Hirdetés adatai

Ajánlat:Eladó
Ingatlan típusa:Telek
Vételár:139.900.000 Ft (358.718 €)
Telek mérete:1532 m2
Elhelyezkedés: Budapest III. kerület
Aranyhegy
Naszád utca
Hivatkozás: E-III-3-017

Értékesítő adatai

Szász Csaba III Ker-IV. ker. Szász Csaba III Ker-IV. ker.
Partner értékesítő


+36-20-852-8402

starting3@startingiroda.hu

Megjegyzés

Azonosító: E-III-3-017

Eladó Budapesten, a III. kerületben, Ürömhegyen egy 1532 négyzetméteres telek, melyen már megtalálhatóak a víz- és villanyellátás, valamint egy fúrt kút is rendelkezésre áll. A telek jelenleg egy kis házzal rendelkezik, amely kötelezően elbontandó. Az épület még nincs kiosztva és nem rendelkezik házszámmal.
A telek telekövezeti besorolása LKE2/SZ-N3, ami kiváló lehetőséget nyújt a fejlesztésre. A föld feletti beépíthetőség 15-20%, míg a terep szint alatti beépíthetőség 25%. Az épületek magasságát 5-7 méterben szabályozzák.
A telekre legfeljebb két épület építhető, minden épületben pedig legfeljebb öt lakás található. Az utcafront hossza 18 méter, míg a telek hossza 80 méter.
Az ingatlan rendkívül szép örök panorámával rendelkezik, és a környék folyamatosan fejlődik. Ezáltal ideális lehetőség befektetőknek vagy azoknak, akik saját otthont szeretnének építeni.
Ez az ingatlan tökéletes lehetőséget kínál az építkezőknek vagy a befektetőknek, hogy megvalósítsák álmaikat ezen a gyönyörű és fejlődő környéken.

Azon kedves ügyfeleknek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852 8402

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu

Képek

Budapest III. kerület ingatlanok
Budapest III. kerület ingatlanok
Budapest III. kerület ingatlanok