Hirdetés adatai

Ajánlat:Eladó
Ingatlan típusa:Vendéglátás
Vételár:770.000.000 Ft (1.974.359 €)
Lakóterület:390 m2
Telek mérete:2836 m2
Szobák száma:4
Épület szintjei:2 szintes
Emelet:Földszint
Bútorozottság:Bútorozott
Kertkapcsolatos:igen
Kilátás:Kertre néző
Állapot:Újszerű
Fűtés:Gáz
Komfort:Luxus
Parkolás:Benne van az árban
Elhelyezkedés: Budapest XVI. kerület
Cinkota
Magtár utca
Hivatkozás: E-XVI-24-470

Értékesítő adatai

Brekli Bernadett XIV- XV.- XVI. ker. Brekli Bernadett XIV- XV.- XVI. ker.
Partner értékesítő


+36-20-558-7733

starting24@startingiroda.hu

Megjegyzés

Azonosító: E-XVI-24-470

Eladó Budapest XVI. kerületében, Csömör határán, egy gyönyörű vendéglátó étterem. Ez a lenyűgöző hely kiváló befektetési lehetőséget nyújt. Az épületet 2013-ban építették egy 2836 négyzetméteres telken, és számos vendégtérrel és kényelmi funkcióval rendelkezik.
Az épület körbe járható és a kert gyönyörűen gondozott. A kertben található egy 9 méter mély ásott kút, amelynek vizét bevizsgálták, valamint egy kiépített öntözőrendszer, csepegtetőrendszer a növények alatt, hangulatvilágítás LED lámpákkal, valamint egy 35 köbméteres térfogatú tó vízeséssel. A játszótér is megtalálható, amely megfelel az Európai Uniós szabványoknak, és gumiszőnyeggel van borítva.
A vendégtér 240 négyzetméteres, és 4 külön teremből áll, amelyeket nyitva vagy zártan is lehet használni. Összesen 170 vendég fér el az étteremben. Ezenkívül egy gyermeksarok is kialakításra került az egyik teremben. Gazdasági részben találhatók tárolók, előkészítő helyiségek, mosogatók, konyha, hűtő/fagyasztó kamra, személyzeti öltöző és mosdók, valamint egy iroda. Az étterem fűtése gázkazánnal történik, és padlófűtés és több klíma gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről. A falra festett vetítővászon és a mennyezetre függesztett 7200 lumen fényerőjű projektor a vendégek szórakozását szolgálja. Emellett az épület fölött található egy 85 négyzetméteres lakás, jelenleg raktárként használva.
Az étterem teljesen felszerelt biztonsági rendszerrel rendelkezik, beleértve a kamerarendszert és az riasztót belső mozgásérzékelővel. A napelem rendszer havi 1000 kWh energiát termel, és 24 panele van felszerelve. A parkolásra 44 parkolóhely áll rendelkezésre.
Az ingatlan ára 1,9 millió euró, és teljes berendezéssel értendő. Az étterem azonnal üzembe helyezhető, még festésre sem lesz szükség.

Azon kedves ügyfeleknek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-558-7733

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu

Képek

Budapest XVI. kerület ingatlanok
Budapest XVI. kerület ingatlanok
Budapest XVI. kerület ingatlanok
Budapest XVI. kerület ingatlanok
Budapest XVI. kerület ingatlanok
Budapest XVI. kerület ingatlanok
Budapest XVI. kerület ingatlanok
Budapest XVI. kerület ingatlanok
Budapest XVI. kerület ingatlanok