Hirdetés adatai

Ajánlat:Eladó
Ingatlan típusa:Telek
Vételár:7.000.000 Ft (18.090 €)
Lakóterület:2334 m2
Elhelyezkedés: Budapest X. kerület
Keresztúridűlő
Pesti határút
Hivatkozás: E-X-29-221

Értékesítő adatai

Lukács Brigitta Lukács Brigitta
Partner értékesítő


+36-20-852-5203

starting29@startingiroda.hu

Megjegyzés

Azonosító: E-X-29-221

Az eladó telek Budapest X. kerületében, Pesti Határ út szomszédságában, egy 2334 nm-es sík, füves terület, amely ideális választás lehet befektetők számára. A telek 1/1 tulajdonban van, biztosítva ezzel a gyors és könnyű átadást.
A környék lehetőségeket rejt magában az állattartásra, mezőgazdasági tevékenységekre, valamint egyéb vállalkozásokra vagy befektetésekre. Az ingatlan jelenleg közműszolgáltatás nélkül rendelkezik, azonban a közelben könnyedén behozhatóak a szükséges infrastrukturális elemek.
A terület elhelyezkedése kiemelkedő, közel a Pesti Határ úthoz, így a közlekedés kiváló. Ezen felül a szántó besorolású terület alkalmas a kreatív és sokoldalú felhasználásra. Legyen szó gazdálkodásról, logisztikai központ kialakításáról vagy egyéb vállalkozási célokról, az ingatlan sokféle lehetőséget rejt magában.
Ez egy kiváló befektetési lehetőség azok számára, akik értéket látnak a vállalkozások és a fejlődő területekben rejlő lehetőségekben. Ne hagyja ki ezt az ideális területet, és teremtsen ki egyedi, sikeres vállalkozását vagy beruházását ezen a dinamikusan fejlődő ipari területen!

Azon kedves ügyfeleknek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon
Mobil: +36-20-852-5203

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu

 

Képek

Budapest X. kerület ingatlanok
Budapest X. kerület ingatlanok
Budapest X. kerület ingatlanok
Budapest X. kerület ingatlanok