Hirdetés adatai

Ajánlat:Eladó
Ingatlan típusa:Tégla lakás
Vételár:44.800.000 Ft (115.777 €)
Lakóterület:74 m2
Szobák száma:2
Épület szintjei:1 szintes
Emelet:1. emelet
Kilátás:Udvari
Állapot:Felújítandó
Fűtés:Konvektor
Komfort:Összkomfort
Parkolás:Utcán, közterületen
Elhelyezkedés: Budapest VIII. kerület
Orczy negyed
Diószegi Sámuel utca
Hivatkozás: E-VIII-6-046

Értékesítő adatai

Sylvester Imola Sylvester Imola
Együttműködő partner


+36-20-448-6400

starting23@startingiroda.hu

Megjegyzés

Azonosító: E-VIII-6-046

Központi elhelyezkedésű, egyetemek közelében található VIII. kerületi Diószegi Sámuel utcában, 84 nm-es, első emeleti 2 szobás lakás most eladóvá vált!
A csendes környezetű társasházban elhelyezkedő ingatlan ideális lehetőséget kínál az új tulajdonos számára. Jelenleg nem lakott, a nyílászárók frissen cserélve lettek, és bár felújításra szorul, számos lehetőséget rejt magában. Az ingatlan belépője tágas előtérrel fogadja a látogatót, melyből az egyik irányba egy tágas szoba nyílik, míg a másik irányban a konyha található. Az előtérből tovább haladva egy tároló, külön WC és fürdőszoba is elérhető, valamint egy nagyobb szoba tartozik hozzá. A belmagasság 340 cm, ami tágas érzetet kölcsönöz az otthonnak.
Ez a lehetőség nem csupán lakhatásra, hanem befektetésre is kiváló lehetőséget kínál. A környék számos üzlettel és könnyen megközelíthető tömegközlekedési pontokkal rendelkezik, így az ingatlan elhelyezkedése is kényelmet és praktikusságot biztosít mindennapi életéhez.
Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy saját ízlése szerint alakíthassa ezt az otthont vagy befektetése révén hosszú távú értéket teremtsen.

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-448-6400

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/105

Képek

Budapest VIII. kerület ingatlanok
Budapest VIII. kerület ingatlanok
Budapest VIII. kerület ingatlanok
Budapest VIII. kerület ingatlanok