Hirdetés adatai

Ajánlat:Eladó
Ingatlan típusa:Üzlethelyiség
Vételár:73.900.000 Ft (188.809 €)
Lakóterület:238 m2
Épület szintjei:4 szintes
Emelet:Szuterén
Kilátás:Utcai
Állapot:Jó állapotú
Fűtés:Cirkó
Komfort:Komfort
Parkolás:Utcán, közterületen
Elhelyezkedés: Budapest VII. kerület
Erzsébetváros (Nagykörúton kívül)
Garay utca
Hivatkozás: E-VII-35-295

Értékesítő adatai

Kaplonyi Éva Kaplonyi Éva
Partner értékesítő


+36-20-852-8399

starting35@startingiroda.hu

Megjegyzés

Azonosító: E-VII-35-295

Eladó Budapesten, a VII. kerületben,Garay utcában található étterem ,kiváló lehetőség nyílik most Önnek arra, hogy megvásárolja ezt az autentikus, hangulatos berendezésű, jelenleg is működő éttermet amely 1983 óta szolgálja ki vendégeit, így hosszú múltra tekint vissza és a környékbeliek körében már jól ismert. Az étterem jelenlegi bérlője szuper kedves és szeretné továbbra is üzemeltetni a helyet, így ez nem csak egy ingatlanvásárlás lehet, hanem egy befektetés is, amely hosszú távon megtérül. Az étterem 239 nm2 alapterületű, 2 külön bejárattal rendelkezik, elszívó-befúvó berendezéssel és teljes technikai felszereléssel. Ez lehetővé teszi az éttermi tevékenység zavartalan folytatását és könnyű betartását az élelmiszerbiztonsági előírásoknak.
A Vidróczki Csárda ideális helyen található a VII. kerületben, ahol pezsgő élet zajlik. A Keleti pályaudvar közelében elhelyezkedése révén könnyen megközelíthető mind a helyi lakosok, mind a turisták számára. Ezáltal széles körű lehetőségek nyílnak a vállalkozók előtt. 
Az étterem adottságai lehetővé teszik a könnyű profilváltást. Akár vendéglátás, szépségszalon, ruhaüzlet, elektronikai szaküzlet vagy bemutatóterem, a hely könnyen alkalmazkodik az új vállalkozás igényeihez. Ma már alig található igazi magyar csárda Budapesten, így ez egyedi élményt nyújthat a vendégeknek.

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8399

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/265

Képek

Budapest VII. kerület ingatlanok
Budapest VII. kerület ingatlanok
Budapest VII. kerület ingatlanok
Budapest VII. kerület ingatlanok
Budapest VII. kerület ingatlanok
Budapest VII. kerület ingatlanok
Budapest VII. kerület ingatlanok
Budapest VII. kerület ingatlanok