Hirdetés adatai

Ajánlat:Eladó
Ingatlan típusa:Garázs
Vételár:5.400.000 Ft (13.689 €)
Lakóterület:15 m2
Épület szintjei:3 szintes
Emelet:Alagsor
Elhelyezkedés: Budapest XV. kerület
Rákospalota
Hubay Jenő tér
Hivatkozás: E-XV-7-673

Értékesítő adatai

Korpácsi István Korpácsi István
Partner értékesítő


+36-20-511-8501

starting7@startingiroda.hu

Megjegyzés

Azonosító: E-XV-7-673

Az Ön számára elérhető exkluzív lehetőség Budapest XV. kerületében, a Hubay Jenő tér alatt, egy újszerű társasház teremgarázsában! Egy kivételes, 15 négyzetméteres beállóhely várja, amely ideális választás gépkocsijának kényelmes és biztonságos tárolására. 
Ez a modern és jól karbantartott teremgarázs kiválóan alkalmas a mindennapi élet könnyebbé tételére. A be- és kijutás a XXI. században járó kényelmi szinttel párosul, hiszen egy könnyen kezelhető telefonos applikáció segítségével bármikor elérhetővé válik. Ezzel a funkcióval Ön mindig biztos lehet abban, hogy gépjárműve gyorsan és hatékonyan elérhető, akár csak egy gombnyomásnyira van tőle. Az ingatlan további előnye, hogy az árban benne van az elektromos töltési lehetőség kiépítése is. Ez azt jelenti, hogy Ön egyszerűen és kényelmesen töltőre teheti elektromos járművét, anélkül, hogy további költségekre kellene gondolnia. A Hubay Jenő tér környéke nem csupán egy szokványos parkolóhely, hanem egy értékálló befektetés is. A teremgarázsban való parkolásnak köszönhetően Ön megóvhatja járművét az időjárás viszontagságaitól és a városi élet esetleges kihívásaitól. Emellett a közös költség mindössze 2500 forint, így fenntartása könnyedén megfizethető, ráadásul még tovább növeli az ingatlan vonzerejét. 
Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, válassza a Hubay Jenő tér alatti teremgarázst, és tegye meg a következő lépést a kényelmes és biztonságos parkolás, valamint az elektromos járművek töltési lehetőségének irányába! Tegye magáévá ezt az exkluzív ajánlatot, és válassza a modern városi életmód egyik kényelmi szolgáltatását!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-511-8501

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/147

Képek

Budapest XV. kerület ingatlanok
Budapest XV. kerület ingatlanok
Budapest XV. kerület ingatlanok
Budapest XV. kerület ingatlanok