Hirdetés adatai

Ajánlat:Eladó
Ingatlan típusa:Telek
Vételár:80.000.000 Ft (204.394 €)
Lakóterület:721 m2
Elhelyezkedés: Budapest XV. kerület
Rákospalota
Mátyás utca
Hivatkozás: E-XV-15-180

Értékesítő adatai

Pintér Evelin Pintér Evelin


+36-20-262-6775

starting15@startingiroda.hu

Megjegyzés

Azonosító: E-XV-15-180

Egy kiváló lehetőséget kínálunk Önnek Budapest XV. Kerületében Rákospalota egyik csendes részén, ahol eladó egy  721 m2-es saroktelek, mely tökéletes választás lehet egy üres, többlakásos épület megvalósításához. A telek déli fekvésű, így a nap teljes körben körbejárja, biztosítva ezzel a kellemes fényt és meleget az épületben.
Az ingatlan a Mátyás utca egyik sarkán található, amely két utcáról is megközelíthető. Ez a különleges tulajdonság lehetővé teszi, hogy akár két külön telekre is osztható legyen, így két külön bejáratú ház építésére van lehetőség. Emellett a telek alakja kocka, és a beépíthetősége 35%, ami nagyszerű lehetőséget biztosít az épületek tervezéséhez és elhelyezéséhez. Az épület magassága pedig 7,5 méter.
A környék kellemes és zöldövezetes, jó szomszédokkal, és zűr és problémamentes környezettel. Ideális választás lehet azoknak, akik szeretnének egy új építésű, modern lakóhelyet létrehozni egy nyugodt és barátságos környezetben.
Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és tegye valóra álmait ezen a gyönyörű és jól elhelyezkedő teleken! Ha további információra van szüksége, vagy szeretné megtekinteni a területet, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-262-6775

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/282

Képek

Budapest XV. kerület ingatlanok
Budapest XV. kerület ingatlanok
Budapest XV. kerület ingatlanok
Budapest XV. kerület ingatlanok