Menü

Eladó Telek Budapest III. kerület

Budapest III. kerület, Táborhegy, Bécsi út

141.000.000 Ft

(357.433 €)

Eladó Telek Budapest III. kerület
 aaaaaaEladó Telek Budapest III. kerület aaaaaaEladó Telek Budapest III. kerület aaaaaaEladó Telek Budapest III. kerület

+3

 aaaaaaEladó Telek Budapest III. kerület aaaaaaEladó Telek Budapest III. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Telek
  • Ár: 141.000.000 Ft
  • Telek mérete: 957 m2
  • Kilátás: Utcai
  • Villany: van
  • Víz: van
  • Gáz: van
  • Csatorna: van

Leírás

Azonosító: E-III-3-120

Egyedülálló lehetőség várja az ingatlanfejlesztőket és vállalkozókat Óbuda szívében, a Bécsi út és a Vörösvári út találkozásánál, egy 957 négyzetméteres, kiemelkedően jó helyen elhelyezkedő telken. Az ingatlan kiválóan alkalmas kereskedelmi, vendéglátóipari, szolgáltatói, szórakoztatói vagy irodai célú épület létesítésére. Az elhelyezkedés páratlan, hiszen az ingatlan közelében található az Óbuda forgalmas csomópontja, valamint a GoBuda bevásárló központ, és könnyen megközelíthető tömegközlekedési eszközökkel is, így az 1-es villamos és a Fonódó végállomása, valamint számos buszmegálló is a közelben található.
Az ingatlan beépíthetősége lenyűgöző, közel 2000 négyzetméter hasznos terület építhető ki rajta, ami Táborhegyen egyedülálló lehetőséget jelent. Ráadásul a teljes szélességen beépíthető, így nincs szükség oldalhatárok betartására sem. A beépíthetőségi mutatók is kedvezőek: a földfelszín felett 50%-os, míg a földfelszín alatt 65%-os beépíthetőségi mutatóval rendelkezik. A szintterület mutató 1,5, és a zöld felület aránya is 20%.
Az ingatlan paraméterei tovább növelik vonzerejét: 15,5 méteres szélességgel és 65 méteres hosszúsággal rendelkezik, utcafrontja a forgalmas Bécsi útra néz, míg hátsó része intim, zöld övezetben található, a Táborhegy oldalában.
Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget, hogy megvalósítsa álmai ingatlanprojektjét egy olyan helyen, ami nemcsak stratégiai elhelyezkedésével, hanem kiemelkedő beépíthetőségével és paramétereivel is garantálja a sikert!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8402

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/283

Alaprajz

Eladó Telek Budapest III. kerület ingatlan alaprajz

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ