Menü

Értékesítőink

Szász Csaba

Szász Csaba +36-20-852-8402 starting3@startingiroda.hu

Bemutatkozás:
Üdvözlöm! Szász Csaba vagyok, a Starting ingatlan Iroda partner értékesítője. Cégünk büszkén tekint vissza 15 éves sikeres működésre, és komoly tapasztalattal rendelkezünk az ingatlanpiac minden területén. Örömmel tájékoztatom, hogy jelen vagyunk Budapest minden kerületében, és az iroda mottója a terület orientáltság.
Én, mint a III.-IV. kerület értékesítési specialistája, kiemelkedő tapasztalattal rendelkezem a kerületi ingatlanok értékesítése és bérbeadása terén. Hiszek abban, hogy minden egyes ügyfél igénye kiemelkedő fontossággal bír, és az ügyfél elégedettsége a sikeres üzletkötés alapja. Ezért nagy figyelmet fordítok mindenki igényeinek megértésére és kielégítésére.
Az ingatlanpiac folyamatosan változik és fejlődik, ezért rendkívül fontosnak tartom, hogy mindig naprakész legyek a kerületi projektekkel kapcsolatban. Az ön igényeinek megfelelő ingatlan megtalálása számomra prioritás, és minden erőmmel azon leszek, hogy segítsek megtalálni az ön számára legmegfelelőbb ingatlant.
Az ajánlataimat böngészheti a honlapunkon, ahol részletes információkat talál ingatlanjainkról. Továbbá bátran keressen meg telefonon a +36 20 852 8402-es számon, vagy személyesen találkozhatunk Újpesti irodánkban, a 4. kerület Rózsa utca 6. szám alatt.
Szívesen válaszolok minden kérdésre, és segítek megtalálni az önnek legmegfelelőbb ingatlant, kötöttségek nélkül.
Bízom benne, hogy hamarosan találkozunk!

TOVÁBB

Ingatlan kínálatom

Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG