Menü

Eladó Telek Budapest III. kerület

Budapest III. kerület, Rómaipart, Kossuth Lajos üdülőpart

450.000.000 Ft

(1.153.669 €)

Eladó Telek Budapest III. kerület
 aaaaaaEladó Telek Budapest III. kerület aaaaaaEladó Telek Budapest III. kerület aaaaaaEladó Telek Budapest III. kerület

+1


Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Telek
  • Ár: 450.000.000 Ft
  • Alapterület: 1746 m2

Leírás

Azonosító: E-III-16-430

Itt a lehetőség, hogy Ön is részese legyen a Római part egyik legszebb részének! Eladó egy 1746 m2-es ősfás telek Budapest 3. kerületében, mindössze karnyújtásnyira a Dunától.
Ez a gyönyörű telek 13 méter szélességű és 135 méter hosszú, ideális alapja egy otthon vagy üdülő megépítésének. Ráadásul a szomszédos 1731 m2-es telek is eladó, így összesen egy 26 méter széles telken van lehetőség gazdálkodni, melynek ára +450 millió forint. Jelenleg ugyan változtatási tilalom nehezíti a területen történő beavatkozást, de a tilalom feloldása után a telek értéke várhatóan jelentős növekedést mutat majd. A telek rendelkezik villannyal, a víz- és csatornahálózat a Losonczi utcában található, míg a gázvezeték a Királyok útján fut keresztül. Ez az ingatlan kiváló befektetési lehetőséget kínál, legyen szó üdülő kialakításáról vagy akár több generáció számára ideális otthon megépítéséről. A Római part közelében, gyönyörű természeti környezetben biztosítja a kellemes pihenést és szabadidős tevékenységek lehetőségét. 
Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, és tervezze meg álmai ingatlanát a Római part egyik legszebb területén!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-448-6350

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/112
 

Alaprajz

Eladó Telek Budapest III. kerület ingatlan alaprajz

Üzenet a értékesítőnek


Mi is ez a tároló?
Az ingatlan tároló egy ideiglenes hely, ahová összeválogathatja portálunkon az Önnek tetsző ingatlanokat, majd végül egy helyen, egyszerre tudja az elmentett ingatlanokat ismét megtekinteni, összehasonlítani és végül dönteni.


Tegye fel kérdését jogászunknak, ide kattintva.

Vagy nézze meg mások mit kérdeztek:
MEGNÉZEM

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG