Menü

Eladó Telek Budapest III. kerület

Budapest III. kerület, Rómaipart, Kossuth Lajos üdülőpart

393.000.000 Ft

(996.248 €)

Eladó Telek Budapest III. kerület
 aaaaaaEladó Telek Budapest III. kerület aaaaaaEladó Telek Budapest III. kerület aaaaaaEladó Telek Budapest III. kerület

+1


Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Telek
  • Ár: 393.000.000 Ft
  • Telek mérete: 1746 m2

Leírás

Azonosító: E-III-16-430
 

Itt a lehetőség, hogy Ön is részese legyen a Római part egyik legszebb részének! Eladó egy 1746 m2-es ősfás telek Budapest 3. kerületében, mindössze karnyújtásnyira a Dunától.
Ez a gyönyörű telek 13 méter szélességű és 135 méter hosszú, ideális alapja egy otthon vagy üdülő megépítésének. Ráadásul a szomszédos 1731 m2-es telek is eladó, így összesen egy 26 méter széles telken van lehetőség gazdálkodni, melynek ára +393 millió forint. Jelenleg ugyan változtatási tilalom nehezíti a területen történő beavatkozást, de a tilalom feloldása után a telek értéke várhatóan jelentős növekedést mutat majd. A telek rendelkezik villannyal, a víz- és csatornahálózat a Losonczi utcában található, míg a gázvezeték a Királyok útján fut keresztül. Ez az ingatlan kiváló befektetési lehetőséget kínál, legyen szó üdülő kialakításáról vagy akár több generáció számára ideális otthon megépítéséről. A Római part közelében, gyönyörű természeti környezetben biztosítja a kellemes pihenést és szabadidős tevékenységek lehetőségét. 
Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, és tervezze meg álmai ingatlanát a Római part egyik legszebb területén!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-448-6350

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/112
 

Alaprajz

Eladó Telek Budapest III. kerület ingatlan alaprajz

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztatóTovábbi kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ