Menü

Eladó Garázs Budapest III. kerület

Budapest III. kerület, Óbuda, Lajos utca

3.500.000 Ft

(8.872 €)

Eladó Garázs Budapest III. kerület
 aaaaaaEladó Garázs Budapest III. kerület aaaaaaEladó Garázs Budapest III. kerület aaaaaaEladó Garázs Budapest III. kerület

+3

 aaaaaaEladó Garázs Budapest III. kerület aaaaaaEladó Garázs Budapest III. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Garázs
  • Ár: 3.500.000 Ft
  • Alapterület: 12 m2

Leírás

Azonosító: E-III-16-513

Budapest III. kerületében, Óbudán, a Lajos utcában egy különleges lehetőség várja Önt! Eladó egy 12 m2-es emelő szerkezetes gépi beállóteremgarázs hely alsó szintje, az AMFI apartmanház aljában. 
A beálló könnyen megközelíthető, és távirányítóval nyitható kapun keresztül érhető el. A teremgarázs hosszúsága 5 m, szélessége 2.4 m, magassága 1.5 méter, ideális méretekkel rendelkezik. A közös költség mindössze 2100 Ft, ezért kiváló megoldás azoknak, akik a környéken laknak, és biztonságos parkolást keresnek járművük számára. Emellett befektetőknek is vonzó lehetőség, figyelembe véve a fizetős közterületi parkolás helyzetét a környéken.
Ha szeretne egy praktikus és biztonságos parkolóhelyet magának, vagy befektetési céllal érdekelt, ne habozzon kapcsolatba lépni velem további részletekért vagy a helyszíni megtekintésért!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-448-6350

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/112
 

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztatóTovábbi kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ