Menü

Eladó Tégla lakás Budapest III. kerület

Budapest III. kerület, Mátyáshegy, Toboz utca

70.900.000 Ft

(180.352 €)

Eladó Tégla lakás Budapest III. kerület
 aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest III. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest III. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest III. kerület

+5

 aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest III. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest III. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest III. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest III. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Tégla lakás
  • Ár: 70.900.000 Ft
  • Alapterület: 51 m2
  • Emelet: 2. emelet
  • Szobák: 2 szoba
  • Épület szintjei: 4 szintes
  • Erkély: van, 14 m2
  • Kilátás: Panoráma
  • Állapot: Közepes állapotú
  • Fűtés: Távhő egyedi merővel
  • Komfort: Összkomfort
  • Parkolás: Utcán, közterületen

Leírás

Azonosító: E-III-3-136

Eladó mesés otthon a természet ölelésében, ahol a város és az erdő találkozik !
Budán, a Mátyáshegy varázslatos oldalában található ez a páratlan otthon, ahol a természet közelsége és a városi élet kényelme harmonikusan fonódik össze. A csendes, parkosított Toboz utcában, a III. kerület egyik legszebb zöldövezeti részén bújik meg ez a lakás, mely egy jól karbantartott, hőszigetelt társasház része.
Lépjen ki a tágas teraszra, és hagyja, hogy a Duna látványa és Pest panorámája magával ragadja. Az erkélyről elénk táruló kilátás minden évszakban lenyűgöző, de napnyugta után, amikor a város fényei felragyognak, valóban különleges hangulatot áraszt. A lakás keleti fekvése biztosítja a reggeli napfényt, míg a nyári délutánok kellemesen hűsítőek maradnak. 
Az 55 négyzetméteres lakás két külön bejáratú szobája otthonosságot és intimitást sugároz, míg a nagy erkélyen a természethez közeli pillanatokat élvezhetjük. A fürdőszoba és a WC külön helyiségekben található, így a mindennapok kényelmét is szem előtt tartották a kialakításnál. 
A természetvédelmi terület közelsége, az erdő nyújtotta nyugalom és a lakóövezet virágos, parkosított területe egy igazi menedékké teszi ezt az otthont. Ugyanakkor a város könnyen elérhető: a közeli buszmegállóval és a négy megállóra lévő Kolosy térrel a belváros mindössze 20 percre van. A mindennapi élet kényelmét kisbolt, valamint az angol iskola közelsége biztosítja.
Ez az otthon a béke és a kényelem szigete, ahol a természet közelsége minden napot különlegessé varázsol.

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8402

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/283

Alaprajz

Eladó Tégla lakás Budapest III. kerület ingatlan alaprajz

Üzenet a értékesítőnek


Mi is ez a tároló?
Az ingatlan tároló egy ideiglenes hely, ahová összeválogathatja portálunkon az Önnek tetsző ingatlanokat, majd végül egy helyen, egyszerre tudja az elmentett ingatlanokat ismét megtekinteni, összehasonlítani és végül dönteni.


Tegye fel kérdését jogászunknak, ide kattintva.

Vagy nézze meg mások mit kérdeztek:
MEGNÉZEM

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG