Menü

Eladó Garázs Budapest IV. kerület

Budapest IV. kerület, Újpest-Központ, József Attila utca

6.890.000 Ft

(17.664 €)

Eladó Garázs Budapest IV. kerület
 aaaaaaEladó Garázs Budapest IV. kerület aaaaaaEladó Garázs Budapest IV. kerület aaaaaaEladó Garázs Budapest IV. kerület

+6

 aaaaaaEladó Garázs Budapest IV. kerület aaaaaaEladó Garázs Budapest IV. kerület aaaaaaEladó Garázs Budapest IV. kerület aaaaaaEladó Garázs Budapest IV. kerület aaaaaaEladó Garázs Budapest IV. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Garázs
  • Ár: 6.890.000 Ft
  • Alapterület: 16 m2
  • Épület szintjei: 3 szintes
  • Állapot: Jó állapotú

Leírás

Azonosító: E-IV-16-523

Válassza az ideális parkolási megoldást Budapest IV. kerületében, a József Attila utcában található teremgarázsban! Ez a 16 m2-es beállóhely tökéletes választás, ha közel szeretne lenni Újpest központhoz és a helyi piachoz. A teremgarázs csupán 12 beállóhellyel rendelkezik, így biztosítva van, hogy mindig megfelelő helyet találjon autójának. A ház a 90-es évek végén épült, és kiváló állapotban van. A beálló könnyedén megközelíthető, hiszen az épület -1. szintjén található. Az ingatlanhoz tartozik egy 2 m2-es tároló is, melyet a vételár magában foglal. Ez a kis kiegészítő tér ideális lehetőséget nyújt a tárolásra vagy a felesleges holmik elhelyezésére. A teremgarázs korábban ki volt adva, így befektetési célra is kiváló lehetőség. 
Azonnal birtokba vehető, tehát nincs szükség további várakozásra. A környék gazdag ellátottsággal rendelkezik, így minden igényét kielégíti. Közel találhatóak piacok, orvosi rendelők, gyógyszertárak, üzletek, Újpest áruház, iskolák, óvodák, középiskolák, valamint az Önkormányzat és a Kormányablak is könnyedén elérhetőek.  Mindezeken túl a M3-as metró is séta távolságra található. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, és sajátítsa el ezt a beállót már most!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-448-6350

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/112

Alaprajz

Eladó Garázs Budapest IV. kerület ingatlan alaprajz

Üzenet a értékesítőnek


Mi is ez a tároló?
Az ingatlan tároló egy ideiglenes hely, ahová összeválogathatja portálunkon az Önnek tetsző ingatlanokat, majd végül egy helyen, egyszerre tudja az elmentett ingatlanokat ismét megtekinteni, összehasonlítani és végül dönteni.


Tegye fel kérdését jogászunknak, ide kattintva.

Vagy nézze meg mások mit kérdeztek:
MEGNÉZEM

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG