Menü

Eladó Garázs Budapest IV. kerület

Budapest IV. kerület, Újpest-Központ, József Attila utca

6.900.000 Ft

(17.491 €)

Eladó Garázs Budapest IV. kerület
 aaaaaaEladó Garázs Budapest IV. kerület aaaaaaEladó Garázs Budapest IV. kerület aaaaaaEladó Garázs Budapest IV. kerület

+6

 aaaaaaEladó Garázs Budapest IV. kerület aaaaaaEladó Garázs Budapest IV. kerület aaaaaaEladó Garázs Budapest IV. kerület aaaaaaEladó Garázs Budapest IV. kerület aaaaaaEladó Garázs Budapest IV. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Garázs
  • Ár: 6.900.000 Ft
  • Alapterület: 16 m2
  • Épület szintjei: 3 szintes
  • Állapot: Jó állapotú

Leírás

Azonosító: E-IV-16-523

Válassza az ideális parkolási megoldást Budapest IV. kerületében, a József Attila utcában található teremgarázsban! Ez a 16 m2-es beállóhely tökéletes választás, ha közel szeretne lenni Újpest központhoz és a helyi piachoz. A teremgarázs csupán 12 beállóhellyel rendelkezik, így biztosítva van, hogy mindig megfelelő helyet találjon autójának. A ház a 90-es évek végén épült, és kiváló állapotban van. A beálló könnyedén megközelíthető, hiszen az épület -1. szintjén található. Az ingatlanhoz tartozik egy 2 m2-es tároló is, melyet a vételár magában foglal. Ez a kis kiegészítő tér ideális lehetőséget nyújt a tárolásra vagy a felesleges holmik elhelyezésére. A teremgarázs korábban ki volt adva, így befektetési célra is kiváló lehetőség. 
Azonnal birtokba vehető, tehát nincs szükség további várakozásra. A környék gazdag ellátottsággal rendelkezik, így minden igényét kielégíti. Közel találhatóak piacok, orvosi rendelők, gyógyszertárak, üzletek, Újpest áruház, iskolák, óvodák, középiskolák, valamint az Önkormányzat és a Kormányablak is könnyedén elérhetőek.  Mindezeken túl a M3-as metró is séta távolságra található. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, és sajátítsa el ezt a beállót már most!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-448-6350

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/112

Alaprajz

Eladó Garázs Budapest IV. kerület ingatlan alaprajz

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztatóTovábbi kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ