Menü

Eladó Garázs Budapest IV. kerület

Budapest IV. kerület, Újpest-Központ, Liszt Ferenc utca

2.990.000 Ft

(7.606 €)

Eladó Garázs Budapest IV. kerület
 aaaaaaEladó Garázs Budapest IV. kerület aaaaaaEladó Garázs Budapest IV. kerület aaaaaaEladó Garázs Budapest IV. kerület

+4

 aaaaaaEladó Garázs Budapest IV. kerület aaaaaaEladó Garázs Budapest IV. kerület aaaaaaEladó Garázs Budapest IV. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Garázs
  • Ár: 2.990.000 Ft
  • Alapterület: 11 m2
  • Épület szintjei: 3 szintes

Leírás

Azonosító: E-IV-16-599

Eladó egy kiválóan elhelyezkedő, 11 m²-es gépi (liftes) alsó teremgarázs beállóhely Budapest IV. kerületében, közvetlenül Újpest-Központ szomszédságában, az új újpesti piaccal szemben, a Liszt Ferenc utcában. 
Ez a praktikus parkolóhely ideális megoldás mindazok számára, akik biztonságos és könnyen elérhető helyet keresnek autójuk számára. A liftes parkolórendszert a megbízható Wöhr Auto Parkysteme gyártotta és a Kapucentrum Kft. telepítette, így garantáltan magas színvonalú és hosszú távú működést biztosít. A beállóhely maximális hosszúsága 5 m, szélessége külső tükrök nélkül 1,9 m, magassága 1,5 m, és akár 2000 kg-os járművek számára is alkalmas.
A közös költség mindössze 2300 Ft/hó, ami rendkívül kedvező. Ez a teremgarázs beállóhely tökéletes választás mindazok számára, akik értékelik a kényelmet és a biztonságot, ugyanakkor szeretnének egy praktikus parkolóhelyet a város szívében. 
Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, hogy biztosítsa autója számára a legjobb helyet Újpest egyik legfrekventáltabb részén!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-448-6350

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/112

Alaprajz

Eladó Garázs Budapest IV. kerület ingatlan alaprajz

Üzenet a értékesítőnek


Mi is ez a tároló?
Az ingatlan tároló egy ideiglenes hely, ahová összeválogathatja portálunkon az Önnek tetsző ingatlanokat, majd végül egy helyen, egyszerre tudja az elmentett ingatlanokat ismét megtekinteni, összehasonlítani és végül dönteni.


Tegye fel kérdését jogászunknak, ide kattintva.

Vagy nézze meg mások mit kérdeztek:
MEGNÉZEM

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG