Menü

Eladó Garázs Budapest IV. kerület

Budapest IV. kerület, Újpest-Központ, Lőrinc utca

14.900.000 Ft

(37.771 €)

Eladó Garázs Budapest IV. kerület
 aaaaaaEladó Garázs Budapest IV. kerület aaaaaaEladó Garázs Budapest IV. kerület aaaaaaEladó Garázs Budapest IV. kerület

+1


Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Garázs
  • Ár: 14.900.000 Ft
  • Alapterület: 17 m2
  • Épület szintjei: 2 szintes
  • Villany: van

Leírás

Azonosító: E-IV-16-544

Vásároljon egy kiváló lehetőséget Budapest IV. kerületében, a Lőrinc utcában, közel az Újpesti piachoz egy új építésű ház földszintjén található, önálló, utcai bejárattal rendelkező zárt garázst! Ez a 17 m2-es garázs (5.9 m x 2.84 m) ideális választás autó, motorkerékpár vagy akár kisteherautójának tárolására. A garázsajtó szélessége 2.4 m, magassága pedig 2.7 m, így akár magasabb felépítményű járműve is kényelmesen elfér. A beállás az utcáról egyszerű, így könnyedén parkolhat és hozzáférhet autójához. Ezen kívül a garázs villanyórával ellátott, és a közös költség mindössze 3290 Ft havonta. Ez egy nagyszerű lehetőség önnek, hogy biztonságban tudhassa járművét és könnyedén elérhetővé váljon számára. Jelenleg bérlő használja, így a birtokbaadás a szerződéskötést követő 30 napon belül lehetséges. 
Ne habozzon, és szerezze be ezt a kiváló garázst, amely megkönnyíti a parkolást vagy tárolást Budapest egyik frekventált kerületében!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-448-6350

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/112

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztatóTovábbi kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ