Menü

Eladó Garázs Budapest IV. kerület

Budapest IV. kerület, Újpest, Nap utca

9.900.000 Ft

(25.096 €)

Eladó Garázs Budapest IV. kerület
 aaaaaaEladó Garázs Budapest IV. kerület aaaaaaEladó Garázs Budapest IV. kerület aaaaaaEladó Garázs Budapest IV. kerület

+1


Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Garázs
  • Ár: 9.900.000 Ft
  • Alapterület: 14 m2
  • Emelet: Földszint
  • Épület szintjei: 2 szintes

Leírás

Azonosító: E-III-16-526

Eladó Budapest IV. kerületében, Újpesten egy kellemes, csendes környezetben található, önálló helyrajzi számmal rendelkező garázs. 
A Nap utcában elhelyezkedő 14 m2-es garázs tökéletes megoldást kínál az autójának biztonságos tárolására vagy akár egy kis műhelynek is. A garázs bejárati ajtaja széles, így könnyedén behajthat autójával. A 2.1 m széles ajtón áthaladva, teljes szélessége 2.78 m, hosszúsága pedig 5 m, ami elegendő helyet nyújt autójának. A ház 2002-ben épült, így jó állapotban van, és még mindig modernnek számít. A garázshoz való hozzáférés közvetlenül az utcáról történik, így önállóan is könnyen megközelíthető. Az árammal ellátott garázs lehetőséget biztosít elektromos autó töltésére is, tehát a garázs minden részletére gondolva a modern autók igényeit is kiszolgálja. A garázs előtt elhelyezkedő parkolóhely további lehetőséget nyújt még egy autó parkolására is. A közös költség mindössze 2000 Ft/hó, ami kedvező megoldást jelent az ingatlan fenntartására. Ez az összeg tartalmazza a társasház üzemeltetési és karbantartási költségeit is. Ez a garázs ideális választás kiadásra, tárolásra vagy akár műhelynek is. Ne habozzon, és tegyen egy lépést a biztonságos autótárolás vagy kényelmes műhelyként való használat felé. Vegye fel velem a kapcsolatot, és tudjon meg többet erről a fantasztikus lehetőségről.

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-448-6350

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/112
 

Alaprajz

Eladó Garázs Budapest IV. kerület ingatlan alaprajz

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztatóTovábbi kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ