Menü

Eladó Garázs Budapest IV. kerület

Budapest IV. kerület, Újpest, Wolfner utca

2.600.000 Ft

(6.591 €)

Eladó Garázs Budapest IV. kerület
 aaaaaaEladó Garázs Budapest IV. kerület aaaaaaEladó Garázs Budapest IV. kerület aaaaaaEladó Garázs Budapest IV. kerület

+1


Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Garázs
  • Ár: 2.600.000 Ft
  • Alapterület: 7 m2

Leírás

Azonosító: E-IV-16-103-E

Eladó Budapest IV. kerületében, Újpesten, a Metrodom Panoráma lakóparkban a Wolfner utcában, egy 6,46 m2-es teremgarázs beállóhely. Ez a beállóhely alkalmas motorok és kisebb járművek, például smart autók tárolására. A méretek szerint az oszlopok közötti szélesség 1,7 m, a hosszúság 3,8 m, a belmagasság pedig 2 m. A ház, ahol a teremgarázs beállóhely található, 2020-ban épült és nagyon jó állapotban van. A beálló a ház -2. szintjén helyezkedik el, és könnyen megközelíthető, mivel közel található a liftekhez. A házban 24 órás portaszolgálat működik, így a biztonságra is odafigyelnek. Fontos megjegyezni, hogy nincs közös költség a teremgarázs beállóhelyre vonatkozóan. Tehermentes és azonnal birtokba vehető. Emellett befektetési lehetőségként is szolgálhat.
A környék jól ellátott, számos szolgáltatás és létesítmény található a közelben, mint például piac, orvosi rendelő, gyógyszertárak, boltok, Újpest áruház, iskola, óvoda, középiskola, Önkormányzat, Kormányablak és a M3-as metró is séta távolságra találhatóak.

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-448-6350

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/112
 

Alaprajz

Eladó Garázs Budapest IV. kerület ingatlan alaprajz

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztatóTovábbi kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ