Menü

Eladó Tégla lakás Budapest IX. kerület

Budapest IX. kerület, Középső-Ferencváros, Bokréta utca

62.000.000 Ft

(157.713 €)

Eladó Tégla lakás Budapest IX. kerület
 aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület

+10

 aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Tégla lakás
  • Ár: 62.000.000 Ft
  • Alapterület: 48 m2
  • Emelet: 2. emelet
  • Szobák: 2 szoba
  • Épület szintjei: 3 szintes, lift van
  • Kilátás: Utcai és udvari
  • Állapot: Jó állapotú
  • Fűtés: Konvektor
  • Komfort: Összkomfort
  • Parkolás: Utcán, közterületen

Leírás

Azonosító: E-IX-9-416

Eladó egy szeretettel gépészetileg felújított, tehermentes, 2. emeleti tégla lakás Budapest IX. kerületének közkedvelt részén, a Corvin negyed közelében lévő  Bokréta utcában. 
Ez a 48 négyzetméteres, 2 szobás, nagy konyhás otthon a gondos felújításnak köszönhetően modern és kényelmes életteret kínál. Az 1958-ban épült, rendezett és folyamatosan karbantartott társasházban található lakásban minden korszerűsítve lett: a villany- és vízvezetékek, valamint a csövek cseréje megtörtént, továbbá új Rehau műanyag nyílászárók (reluxával) és biztonsági ajtó került beépítésre.
A lakás hangulatos parkettás szobái világosak, az ablakok az utcára és a csendes, zöldellő belső kertre néznek, így egy igazán békés környezetet biztosítanak. 
A közösköltség mindössze 17 000 Ft/hó, amely tartalmazza a felújítási alapot, a vízfogyasztást, a szemétszállítást, a karbantartást és a közvilágítást is. A lakás fűtését három konvektor biztosítja, míg a meleg vizet bojler szolgáltatja.
A társasház külső és belső felújítása is rendszeresen megtörténik, és az épület lifttel is rendelkezik. A szépen gondozott belső udvar egy igazi zöld oázis fákkal, bokrokkal, virágokkal és padokkal, ahol élvezheted a természet közelségét.
Az ingatlan elhelyezkedése páratlan, hiszen a Klinikák és a Corvin negyed egyaránt néhány perces sétával elérhető. A 4-es, 6-os és 51-es villamosok, valamint a reptéri busz is mindössze 5 percre találhatók, így a közlekedés rendkívül kényelmes. A közelben minden szükséges szolgáltatás megtalálható: boltok, posta, gyógyszertár, játszótér, kutyafuttató és több egyetem is a közelben van.
Ez a lakás tökéletes választás azok számára, akik Budapest szívében szeretnének otthonra lelni, egy csendes, felújított és minden igényt kielégítő lakásban. Ne hagyd ki ezt a kivételes lehetőséget!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8400

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/225

Alaprajz

Eladó Tégla lakás Budapest IX. kerület ingatlan alaprajz

Üzenet a értékesítőnek


Mi is ez a tároló?
Az ingatlan tároló egy ideiglenes hely, ahová összeválogathatja portálunkon az Önnek tetsző ingatlanokat, majd végül egy helyen, egyszerre tudja az elmentett ingatlanokat ismét megtekinteni, összehasonlítani és végül dönteni.


Tegye fel kérdését jogászunknak, ide kattintva.

Vagy nézze meg mások mit kérdeztek:
MEGNÉZEM

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG