Menü

Eladó Üzlethelyiség Budapest IX. kerület

Budapest IX. kerület, Középső-Ferencváros, Ipar utca

88.000.000 Ft

(223.850 €)

Eladó Üzlethelyiség Budapest IX. kerület
 aaaaaaEladó Üzlethelyiség Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Üzlethelyiség Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Üzlethelyiség Budapest IX. kerület

+4

 aaaaaaEladó Üzlethelyiség Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Üzlethelyiség Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Üzlethelyiség Budapest IX. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Üzlethelyiség
  • Ár: 88.000.000 Ft
  • Alapterület: 85 m2
  • Emelet: Földszint
  • Épület szintjei: 7 szintes
  • Kilátás: Utcai
  • Állapot: Újszerű
  • Fűtés: Házközponti fűtés
  • Komfort: Összkomfort
  • Parkolás: Utcán, közterületen

Leírás

Azonosító: E-IX-9-418

Kiváló Üzleti Lehetőség Budapest IX. Kerületében
Budapest IX. kerületének egyik legdinamikusabban fejlődő és közkedvelt részén, az Ipar utcában eladó egy 85 négyzetméteres üzlethelyiség, amely sokféle üzleti célra ideálisan alkalmas lehet, legyen szó irodáról, rendelőről vagy szépségszalonnal. 
Az utcai bejáratos ingatlan egy modern, 2008-ban épült társasház földszintjén helyezkedik el, frekventált helyen, ahol folyamatos gyalogos és gépjármű forgalom biztosítja a kiemelkedő láthatóságot és forgalmat.
A közös költség 45 000 Ft/hó, a többi költség pedig egyedi mérő alapján kerül elszámolásra. A közlekedés szempontjából kiemelkedő elhelyezkedés lehetővé teszi a gyors és kényelmes hozzáférést, hiszen a közeli Boráros tér és Ferenc körút 2, 4, 6, 51 villamosai és buszmegállói könnyen elérhetők.
Az ingatlan jelenleg bérlő által van használatban, aki szívesen folytatná a bérlést, így az üzlethelyiség azonnal üzemeltethető. Ez a lehetőség ideális azok számára, akik egy jól működő üzlethelyiséget keresnek, vagy akik saját vállalkozásukhoz keresnek új helyszínt.

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8400

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/225

Alaprajz

Eladó Üzlethelyiség Budapest IX. kerület ingatlan alaprajz

Üzenet a értékesítőnek


Mi is ez a tároló?
Az ingatlan tároló egy ideiglenes hely, ahová összeválogathatja portálunkon az Önnek tetsző ingatlanokat, majd végül egy helyen, egyszerre tudja az elmentett ingatlanokat ismét megtekinteni, összehasonlítani és végül dönteni.


Tegye fel kérdését jogászunknak, ide kattintva.

Vagy nézze meg mások mit kérdeztek:
MEGNÉZEM

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG