Menü

Eladó Tégla lakás Budapest IX. kerület

Budapest IX. kerület, Rehabilitációs terület, Mester utca

74.900.000 Ft

(190.527 €)

Eladó Tégla lakás Budapest IX. kerület
 aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület

+3

 aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Tégla lakás
  • Ár: 74.900.000 Ft
  • Alapterület: 107 m2
  • Emelet: 1. emelet
  • Szobák: 3 szoba, 1 félszoba
  • Épület szintjei: 6 szintes, lift van
  • Kilátás: Udvari
  • Állapot: Felújítandó
  • Fűtés: Cirkó
  • Komfort: Összkomfort
  • Parkolás: Utcán, közterületen

Leírás

Azonosító: E-IX-9-410

Eladó nagypolgári lakás Budapest szívében – Középső-Ferencváros, Mester utca
Budapest IX. kerületének Középső-Ferencvárosában, a Mester utcában eladóvá vált egy 107 nm-es, 3+1 félszobás nagypolgári lakás, amely kiváló lehetőséget nyújt azok számára, akik saját ízlésük szerint szeretnék felújítani új otthonukat.
A barátságos lakóközösséggel rendelkező, karbantartott társasház első emeletén található ingatlan elrendezése ideális: előszoba, négy tágas szoba, ablakos konyha, kádas fürdőszoba és különálló illemhelyiség. Minden helyiség ablakos, így a szellőztetés mindenhol kényelmesen megoldható.
A lakásban több fontos felújítást már elvégeztek: villanyvezetékek cseréje rézvezetékekre, új gázcirkó kialakítása, és a kémény bélelése. Azonban a lakás többi része felújításra szorul, amely lehetőséget nyújt arra, hogy az új tulajdonos saját stílusa és igényei szerint alakítsa át ezt a tágas otthont.
A lakás impozáns, 3,2 méteres belmagassága tágas érzetet biztosít. Az ingatlanhoz tartozik egy 5 nm-es pincetároló is, amely a vételár részét képezi.
A közös költség 40 000 Ft/hó, amely tartalmazza a felújítási alapot, vízfogyasztást, szemétszállítást, karbantartást, közvilágítást és köztakarítást. Az egyéb rezsiköltségek egyedi mérő alapján fizetendők, így a költségek teljes mértékben szabályozhatók.
A lakás elhelyezkedése kiváló: a Ferenc körút és a Corvin-negyed közelsége révén a 2-es, 4-es és 6-os villamosok, valamint az M3 metró is könnyen elérhető, biztosítva a gyors és kényelmes közlekedést a város bármely pontjára.
Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy saját stílusára szabva alakíthassa ki álomotthonát Budapest egyik legnépszerűbb kerületében!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8400

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/225

Alaprajz

Eladó Tégla lakás Budapest IX. kerület ingatlan alaprajz

Üzenet a értékesítőnek


Mi is ez a tároló?
Az ingatlan tároló egy ideiglenes hely, ahová összeválogathatja portálunkon az Önnek tetsző ingatlanokat, majd végül egy helyen, egyszerre tudja az elmentett ingatlanokat ismét megtekinteni, összehasonlítani és végül dönteni.


Tegye fel kérdését jogászunknak, ide kattintva.

Vagy nézze meg mások mit kérdeztek:
MEGNÉZEM

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG