Menü

Eladó Vendéglátás Budapest IX. kerület

Budapest IX. kerület, Belváros, Ráday utca

1.140.000.000 Ft

(2.899.878 €)

Eladó Vendéglátás Budapest IX. kerület
 aaaaaaEladó Vendéglátás Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Vendéglátás Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Vendéglátás Budapest IX. kerület

+6

 aaaaaaEladó Vendéglátás Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Vendéglátás Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Vendéglátás Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Vendéglátás Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Vendéglátás Budapest IX. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Vendéglátás
  • Ár: 1.140.000.000 Ft
  • Alapterület: 800 m2
  • Emelet: Földszint
  • Épület szintjei: 4 szintes
  • Bútorozott: Bútorozott
  • Kilátás: Utcai
  • Állapot: Felújított
  • Fűtés: Gáz
  • Komfort: Összkomfort
  • Parkolás: Utcán, közterületen

Leírás

Azonosító: E-IX-11-023

Eladó Budapesten egy exkluzív étterem a Ráday utcában, amely nem csupán egy ingatlan, hanem egy hosszú évek óta sikeresen működő gasztronómiai vállalkozás, amely stabil alapokkal rendelkezik. Az étterem 800 m² alapterülettel rendelkezik, és a közel 20 éve működő hely már bejáratott vendégkörrel bír. 
Ez a kiváló helyszín tökéletes lehetőséget kínál a vállalkozók számára, akik szeretnék kihasználni a már meglévő sikereket, vagy új koncepcióval bővíteni a kínálatot.
A Ráday utca Budapest egyik legismertebb gasztronómiai központja, amely folyamatosan vonzza a helyieket és a turistákat egyaránt. 
A közeli Kálvin tér, mint közlekedési csomópont, biztosítja, hogy az étterem könnyen megközelíthető legyen tömegközlekedéssel. 
A villamos- és buszjáratok közelsége, valamint a parkolási lehetőségek mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a vendégek egyszerűen és kényelmesen eljussanak a helyszínre.
Az étterem utcafronti bejárata és a tágas üvegportál maximális láthatóságot biztosít, így a járókelők figyelmét könnyen felkeltheti. 
A földszinten 130 fő, a teraszon pedig további 50-60 fő fogadására van lehetőség, ami lehetővé teszi a hely különböző típusú rendezvények, például céges események, születésnapok vagy esküvők lebonyolítását. A három szinten elhelyezkedő tágas területek (földszint: 234 m², emelet: 180 m², pince: 386 m²) rugalmasan alakíthatók, így az új tulajdonos könnyen reagálhat a piaci igényekre és a vendégkör preferenciáira.
A modern épület A+ energetikai tanúsítvánnyal bír, amely az alacsony üzemeltetési költségek mellett kényelmes környezetet biztosít a vendégek számára. A gázzal fűtött rendszer és a beépített elszívó-befúvó rendszer garantálja a kellemes belső klímát, így a vendégek mindig jó érzéssel térnek vissza. 
Jelenleg az ingatlan bérbe van adva, azonban az új tulajdonos dönthet úgy, hogy a bérlővel együtt átveszi a helyet, vagy azonnal saját igényei szerint alakítja át.
Ez a páratlan lehetőség a nyugdíjba vonulás miatt eladó, és lehetőséget teremt egy új fejezet megnyitására a sikeres gasztronómiai vállalkozásban. 
Az étterem márkájának és hangulatának átvétele mellett az új tulajdonos könnyedén bevezethet új ötleteket, menüket, vagy tematikus rendezvényeket, amelyek még szélesebb vendégkört vonzanak.
A Ráday utca vibráló élete, a kulturális események és a közeli látnivalók mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az étterem ideális helyszín legyen. Budapest népszerű turisztikai célpontként folyamatosan új látogatókat vonz, így a potenciális vendégkör folyamatosan bővül.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló alkalmat, hiszen az étterem nem csupán egy ingatlan, hanem egy sikeres üzleti lehetőség, amely számos izgalmas lehetőséget rejt magában. Érdeklődj most, és tapasztald meg a Ráday utca pezsgő életét, ahol a jövőbeli sikereid megalapozása vár rád!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8394

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/308

Alaprajz

Eladó Vendéglátás Budapest IX. kerület ingatlan alaprajz

Üzenet a értékesítőnek


Mi is ez a tároló?
Az ingatlan tároló egy ideiglenes hely, ahová összeválogathatja portálunkon az Önnek tetsző ingatlanokat, majd végül egy helyen, egyszerre tudja az elmentett ingatlanokat ismét megtekinteni, összehasonlítani és végül dönteni.


Tegye fel kérdését jogászunknak, ide kattintva.

Vagy nézze meg mások mit kérdeztek:
MEGNÉZEM

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG