Menü

Eladó Tégla lakás Budapest IX. kerület

Budapest IX. kerület, Középső-Ferencváros, Üllői út

87.400.000 Ft

(221.557 €)

Eladó Tégla lakás Budapest IX. kerület
 aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület

+15

 aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest IX. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Tégla lakás
  • Ár: 87.400.000 Ft
  • Alapterület: 103 m2
  • Emelet: 2. emelet
  • Szobák: 4 szoba
  • Épület szintjei: 3 szintes
  • Kilátás: Utcai és udvari
  • Állapot: Felújított
  • Fűtés: Cirkó
  • Komfort: Dupla komfort
  • Parkolás: Utcán, közterületen

Leírás

Azonosító: E-IX-9-388

A IX. kerület frekventált, belvárosi részén, a Corvin-negyed közelében lévő Üllői úton fekvő társasházban eladóvá vált egy 103 nm-es, felújított ingatlan, amely jelenleg két különálló lakássá van alakítva. Ez az ingatlan ideális lehetőség befektetésre és saját célra egyaránt.
A jó lakóközösséggel rendelkező társasház 2. emeletén található ingatlanok kényelmes elrendezésűek. A kisebbik lakás (40 nm) egy nappali-konyhából, hálószobából és kádas fürdőszobából áll, míg a nagyobbik lakás (63 nm) egy előszobából, tágas amerikai-konyhás nappaliból, hálószobából, gardróbból, sarokkádas fürdőszobából és külön illemhelyiségből áll.
Bár az ingatlanok különállóan is használhatóak és megközelíthetőek, együttesen kerülnek értékesítésre. Kényelmes lehetőséget kínálnak több generációs családoknak és befektetőknek egyaránt, de könnyen összenyithatóak, ha szükséges. A belmagasság 3,66 méter, így lehetőséget adva galéria kialakítására is.
A közös költség 31 000 Ft/hó, amely magában foglalja a szemétszállítást, a karbantartást, a közvilágítási díjakat stb. A lakások külön mérőórákkal rendelkeznek, a fűtést a nagyobb lakásban cirkó, míg a kisebbikben norvég panel biztosítja.
Az ingatlanhoz tartozó pince tároló, valamint a teljes bútorzat is az eladási ár részét képezi. Tehermentes, így gyorsan és könnyen birtokba vehető és hasznosítható.
Kiváló közlekedési lehetőségek állnak rendelkezésre, a közelben található a Corvin Pláza, a Trafó, valamint könnyen megközelíthető több metróvonal (M3, M4), a 4-6 villamos, számos busz, éjszakai busz és egyéb villamos járat.

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8400

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/225

Alaprajz

Eladó Tégla lakás Budapest IX. kerület ingatlan alaprajz

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ