Menü

Eladó Tégla lakás Budapest V. kerület

Budapest V. kerület, Belváros, Nyugati tér

147.000.000 Ft

(372.642 €)

Eladó Tégla lakás Budapest V. kerület
 aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest V. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest V. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest V. kerület

+6

 aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest V. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest V. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest V. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest V. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest V. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Tégla lakás
  • Ár: 147.000.000 Ft
  • Alapterület: 70 m2
  • Emelet: 5. emelet
  • Szobák: 2 szoba
  • Épület szintjei: 5 szintes, lift van
  • Kilátás: Utcai és udvari
  • Állapot: Felújított
  • Fűtés: Cirkó
  • Komfort: Dupla komfort
  • Parkolás: Utcán, közterületen

Leírás

Azonosító: E-V-6-049

A Budapest V. kerületében, a Nyugati téren elérhető egy rendkívüli lehetőség: egy felső 5. emeleti, teljeskörűen felújított, napfényes és panorámás lakás várja új tulajdonosát. Az ingatlan kategóriájában egyedi, hiszen 70 négyzetméteres területével, két szobával, és az A energetikai tanúsítvánnyal rendelkezik.
A lakásban minden adott a kényelmes élethez, a modern felszereltségtől kezdve a praktikus elrendezésig. A felújítás során kiemelkedő figyelmet fordítottak az energiahatékonyságra és a komfortra. A vadonatúj kombi cirkó rendszer, a légkondicionáló és az elektromos redőnyök mind hozzájárulnak a lakás kellemes klímájához.
A két különálló lakás külön gázórával és elektromos hálózattal rendelkezik, így külön is hasznosíthatók. A lakás elhelyezkedése ideális, hiszen az ablakok és a franciaerkély elsősorban a térre néznek, de a tágas konyhaablakból akár az Országház kupoláira is gyönyörködhetünk. A közös költség minimális, és tartalmazza a korlátlan vízfogyasztást. Az ingatlan az ország egyik legforgalmasabb csomópontjában található, így befektetők, rendelők vagy irodák számára is kitűnő lehetőség.
Az ingatlan minden szempontból felújított és gyakorlatilag új építésűnek tekinthető. Az új csatornázás, víz-, gáz-, és villanyvezetékek, valamint a modern szigetelés gondoskodik arról, hogy az új tulajdonos azonnal élvezhesse az otthon kényelmét.
A beépített bútorok és a friss, modern burkolatok csak tovább emelik az ingatlan vonzerejét.

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-448-6400

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/105

Alaprajz

Eladó Tégla lakás Budapest V. kerület ingatlan alaprajz

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ