Menü

Eladó Üzlethelyiség Budapest VI. kerület

Budapest VI. kerület, Terézváros (Nagykörúton kívül), Székely Bertalan utca

31.000.000 Ft

(78.584 €)

Eladó Üzlethelyiség Budapest VI. kerület
 aaaaaaEladó Üzlethelyiség Budapest VI. kerület aaaaaaEladó Üzlethelyiség Budapest VI. kerület aaaaaaEladó Üzlethelyiség Budapest VI. kerület

+3

 aaaaaaEladó Üzlethelyiség Budapest VI. kerület aaaaaaEladó Üzlethelyiség Budapest VI. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Üzlethelyiség
  • Ár: 31.000.000 Ft
  • Alapterület: 45 m2
  • Emelet: Földszint
  • Épület szintjei: 3 szintes
  • Kilátás: Utcai
  • Állapot: Felújított
  • Fűtés: Konvektor
  • Parkolás: Utcán, közterületen

Leírás

AZONOSÍTÓ: E-VII-23-634

Budapest VI. kerületében, a Székely Bertalan utca külső részén egy exkluzív lehetőség várja azokat, akik üzleti teret keresnek! Eladó egy 45 négyzetméteres utcafrontos üzlethelyiség, melyet egyedi megoldásokkal tettek még vonzóbbá a felújítás során.
Az ingatlan rendkívül tágas, a nagy belmagasság lehetővé tette egy galéria kialakítását, így a hasznos terület tovább nőtt. Az extraként járó ugyanakkora pince pedig további lehetőségeket rejt magában. A felújítás során új villanyszerelést kapott, és a víz- és gázcsöveket is újra húzták, így az ingatlan teljes mértékben modern és biztonságos.
Az üzlethelyiséget modern lámpák, új fürdőszoba és új bejárati ajtó teszi még vonzóbbá. A rezsi költsége körülbelül 16 ezer forint, ami változhat a fogyasztás függvényében, de ez kis terhet jelent az ingatlan előnyeihez képest. A könnyen megközelíthető lokáció mind gépjárművel, mind tömegközlekedéssel ideális választást tesz az üzleti tevékenység számára.
Az ingatlan tehermentes és azonnal birtokba vehető, így egy gyors és hatékony üzleti lehetőséget kínál azoknak, akik ki szeretnék használni az ingatlan potenciálját.
Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, és váljon tulajdonosává ennek az  üzlethelyiségnek!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-448-6400

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/105
 

Alaprajz

Eladó Üzlethelyiség Budapest VI. kerület ingatlan alaprajz

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ