Menü

Eladó Tégla lakás Budapest VII. kerület

Budapest VII. kerület, Erzsébetváros (Nagykörúton kívül), Damjanich utca

57.900.000 Ft

(147.283 €)

Eladó Tégla lakás Budapest VII. kerület
 aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest VII. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest VII. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest VII. kerület

+7

 aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest VII. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest VII. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest VII. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest VII. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest VII. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest VII. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Tégla lakás
  • Ár: 57.900.000 Ft
  • Alapterület: 66 m2
  • Emelet: 2. emelet
  • Szobák: 2 szoba
  • Épület szintjei: 3 szintes
  • Kilátás: Udvari
  • Állapot: Felújítandó
  • Fűtés: Konvektor
  • Komfort: Összkomfort
  • Parkolás: Utcán, közterületen

Leírás

Azonosító:E-VII-35-352

Eladásra kínálunk egy tágas, polgári stílusú lakást Budapest VII. kerületében, a Damjanich utcában, mindössze pár lépésre a Városligettől. Az ingatlan a második emeleten található. A lakás szobái egymásba nyíló,de az egyik szoba külőn is megközelithető egy csendes, zöld udvarra néznek, ahonnan rálátás nyílik a Városligeti fasorra, így a természet közelsége biztosított.
Az ingatlan alapterülete 66 nm, átlagos állapotú, így igény szerint felújítható és személyre szabható. A fűtést gázkonvektor biztosítja, míg a melegvíz ellátásáról átfolyós gázkazán gondoskodik. A konyha kiválóan szellőztethető, míg az eredeti, jó állapotú fa ablakok redőnnyel felszereltek. A lakás 385 cm-es belmagassága impozáns teret biztosít, amelyben galéria is helyet kapott, így még több lehetőséget kínál a helykihasználásra.
A társasházat szépen felújított, eklektikus homlokzat és karbantartott műszaki állapot jellemzi. A felújított függőfolyosók és a tiszta lépcsőház rendezett környezetet biztosítanak, míg a rendszerető lakóközösség békés otthont kínál. Lift  nincs az épületben.
A közlekedés szempontjából kiváló helyen található az ingatlan: a Keleti pályaudvarnál található M2-M4 metróállomások kényelmes, 10 perces sétával elérhetők, míg a belváros felé tartó 70-es és 78-as trolibusz megállók mindössze egy percnyire vannak.
A környék varázsát a Városliget közelsége adja, amely ideális kikapcsolódást nyújt a családoknak, sportolni vágyóknak és kutyás gazdiknak egyaránt. A ligetben található kávézók, a népszerű léghajós játszótér, valamint a kiváló kutyafuttatók minden igényt kielégítenek. Ez a lakás tökéletes választás mindazok számára, akik a belváros közelében, mégis nyugodt, zöld környezetben keresnek otthont.

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8399

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/265

Alaprajz

Eladó Tégla lakás Budapest VII. kerület ingatlan alaprajz

Üzenet a értékesítőnek


Mi is ez a tároló?
Az ingatlan tároló egy ideiglenes hely, ahová összeválogathatja portálunkon az Önnek tetsző ingatlanokat, majd végül egy helyen, egyszerre tudja az elmentett ingatlanokat ismét megtekinteni, összehasonlítani és végül dönteni.


Tegye fel kérdését jogászunknak, ide kattintva.

Vagy nézze meg mások mit kérdeztek:
MEGNÉZEM

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG