Menü

Eladó Tégla lakás Budapest VII. kerület

Budapest VII. kerület, Erzsébetváros (Nagykörúton kívül), Garay utca

33.900.000 Ft

(85.936 €)

Eladó Tégla lakás Budapest VII. kerület
 aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest VII. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest VII. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest VII. kerület

+6

 aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest VII. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest VII. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest VII. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest VII. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest VII. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Tégla lakás
  • Ár: 33.900.000 Ft
  • Alapterület: 49 m2
  • Emelet: Földszint
  • Szobák: 1 szoba
  • Épület szintjei: 3 szintes
  • Kilátás: Udvari
  • Állapot: Közepes állapotú
  • Fűtés: Konvektor
  • Komfort: Összkomfort
  • Parkolás: Utcán, közterületen

Leírás

AZONOSÍTÓ: E-VII–35-232

Budapesten VII. kerületben, az Erzsébetváros , a Garay utcában, frissen festett földszinti, udvari nézetű, 49 négyzetméteres tégla lakás várja új tulajdonosát. Az ingatlan elhelyezkedése kiváló, mindössze egy karnyújtásnyira található a Keleti Pályaudvartól.
Az épület a pincét is magába foglalja, amit részben felújítottak, és további karbantartási munkálatok is tervezés alatt állnak, így az új tulajdonosnak nem kell ezzel foglalkoznia. A lakásban található ablakokat 2017 elején cserélték ki, ezáltal biztosítva az energiatakarékos megoldásokat.
A lakás belső elrendezése két egymásba nyíló szobából áll, melyeknek 4 méteres belmagasságuk van, így akár állógaléria is kialakítható. Az előszobából balra található a fürdőszoba, melyben egy helységben kapott helyet a WC is. A konyha pedig szemben helyezkedik el a bejárattal.
A közös költség mindössze 13 000 forint, mely tartalmazza a ház takarítását és a szemétszállítást. Ezáltal a lakók számára kényelmes és gondtalan otthont biztosítva.
Az ingatlan kiválóan megközelíthető, hiszen a környéken számos tömegközlekedési lehetőség áll rendelkezésre, így könnyedén elérhetőek a 2M, 24, 99, 9, 5, 7, 110, 112, 72-es villamosok, valamint a trolibuszok és autóbuszok is.
A Garay Center és számos bevásárlási lehetőség mindössze pár percre található, így az új tulajdonosnak nem csak kényelmes lakóhelyet, hanem pezsgő és élénk környezetet is kínál a város szívében. 

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8399

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/265
 

Alaprajz

Eladó Tégla lakás Budapest VII. kerület ingatlan alaprajz

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ