Menü

Eladó Tégla lakás Budapest VII. kerület

Budapest VII. kerület, Erzsébetváros (Nagykörúton kívül), Vörösmarty utca

43.900.000 Ft

(113.451 €)

Eladó Tégla lakás Budapest VII. kerület
 aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest VII. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest VII. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest VII. kerület

+1


Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Tégla lakás
  • Ár: 43.900.000 Ft
  • Alapterület: 38 m2
  • Emelet: Földszint
  • Szobák: 1 szoba
  • Épület szintjei: 4 szintes
  • Kilátás: Udvari
  • Állapot: Felújított
  • Fűtés: Villany fűtés
  • Komfort: Összkomfort
  • Parkolás: Utcán, közterületen

Leírás

Azonosító:E-VII-35-321-2

Eladóvá vált VII. kerületben a körútól pár percre a Vörösmarty utcában fiatalos 3 lakásból álló ingatlan, jó állapotú házban.

A lakás teljes körű műszaki és esztétikai felújításon esik át lakberendező segítségével, mely a lakás minden szegletén megmutatkozik. Az ingatlan bruttó 36m2. Alsó szintre került az amerikai konyhás nappali és fürdőszoba a felső szint 185cm magas álló galériával rendelkezik, ahol a hálórész lesz kialakítva. A konyha gépészettel (beépített -hűtő, -fagyasztó, -mosogatógép, sütő, indukciós főzőlap, szagelszívó) és egy gyönyörű konyhaszekrénnyel az ár részét képezi. A lakás látványos világosítással van ellátva, amely kiemeli a minőségi burkolatokat és a jó ízléssel megválasztott faldekorációkat. Kedvező rezsi, egyedi villany és vízóra. A közös költség 4000 Ft. A lakást azoknak ajánlom, akik Budapest egyik legkeresettebb részén, nagyon jó közlekedés mellett, saját részre szeretnének egy élhető egyedülálló igényes otthont vagy befektetésnek kívánnak egy kedvező árú, jó adottságokkal rendelkező lakást. Műszaki: A lakás teljes körű műszaki és esztétikai felújításon esik át. A felújítás magába foglalja a teljes villany, vízhálózat cseréjét. Továbbá a vakpadló felszedésével 10 cm lépésálló szigetelés került, rá párazáró fólia és arra 6 cm aljzatbeton. Fűtésről BVF wifi elektromos padlófűtés gondoskodik. Finanszírozás: Az ingatlan -per, -igény és tehermentes. Helyszín: A lakás 3 perc sétára található az Andrássy úttól a Kodály Köröndnél. M1 metró 140 méterre található a lakástól. A Városliget, illetve az Oktogon 7 perc séta, a Hunyadi téri piac. Tömegközlekedés szempontjából kiváló a környék: számtalan troli, buszok, és az kisföldalatti is gyorsan elérhető.
 

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8399

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/265

Alaprajz

Eladó Tégla lakás Budapest VII. kerület ingatlan alaprajz

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ