Menü

Eladó Tégla lakás Budapest VIII. kerület

Budapest VIII. kerület, Józsefváros (Nagykörúton belül), Csobánc utca

30.400.000 Ft

(77.153 €)

Eladó Tégla lakás Budapest VIII. kerület
 aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest VIII. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest VIII. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest VIII. kerület

+2

 aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest VIII. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Tégla lakás
  • Ár: 30.400.000 Ft
  • Alapterület: 39 m2
  • Emelet: Földszint
  • Szobák: 2 szoba
  • Épület szintjei: 3 szintes
  • Kilátás: Udvari
  • Állapot: Felújított
  • Fűtés: Konvektor
  • Komfort: Összkomfort
  • Parkolás: Utcán, közterületen

Leírás

Azonosító: E-VIII-35-345

Eladó egy földszinti, teljesen felújított, 39 nm-es, (tulajdoni lapon 34 nm-es) lakás a Csobánc utca csendesebb részén. A lakás minden részletében megújult: vadonatúj bejárati ajtó, ablakok és szobaajtók kerültek beszerelésre. Az elektromos hálózat teljesen újra lett húzva, új villanyóra került felszerelésre. A vízcsövek és vízóra szintén újak. A gázkonvektorok újszerű, kiváló állapotban vannak. Az egész lakást egyedi, akadálymentesített laminált parketta borítja, és minden helyiségben LED világítás biztosítja a modern hangulatot.
A fürdőszoba is teljes átalakuláson esett át: új WC, fürdőszoba bútor és egy üvegfalas tusoló kapott helyet a korábbi zuhanykabin helyett, valamint külön elszívó gondoskodik a friss levegőről. A lakás elrendezése igény szerint alakítható, így a lehetőségek száma végtelen. Az ingatlan különlegessége a 370 cm-es belmagasság, ami lehetővé teszi a galéria kialakítását, így a szobák területe kb. +10 nm-rel növelhető.
Ez a lakás tökéletes választás azok számára, akik egy modern, igényesen felújított, azonnal költözhető otthont keresnek. Kiváló közlekedés a közelben egyetemek találhatok.

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8399

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/265

Alaprajz

Eladó Tégla lakás Budapest VIII. kerület ingatlan alaprajz

Üzenet a értékesítőnek


Mi is ez a tároló?
Az ingatlan tároló egy ideiglenes hely, ahová összeválogathatja portálunkon az Önnek tetsző ingatlanokat, majd végül egy helyen, egyszerre tudja az elmentett ingatlanokat ismét megtekinteni, összehasonlítani és végül dönteni.


Tegye fel kérdését jogászunknak, ide kattintva.

Vagy nézze meg mások mit kérdeztek:
MEGNÉZEM

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG