Menü

Eladó Garázs Budapest VIII. kerület

Budapest VIII. kerület, Corvin negyed, Nagy Templom utca

12.000.000 Ft

(30.525 €)

Eladó Garázs Budapest VIII. kerület
 aaaaaaEladó Garázs Budapest VIII. kerület aaaaaaEladó Garázs Budapest VIII. kerület aaaaaaEladó Garázs Budapest VIII. kerület

+2

 aaaaaaEladó Garázs Budapest VIII. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Garázs
  • Ár: 12.000.000 Ft
  • Alapterület: 14 m2
  • Emelet: Alagsor
  • Épület szintjei: 7 szintes

Leírás

Azonosító:E-VIII-35-347

Eladó egy jól parkolható garázshely Budapest VIII. kerületében, a 2009-ben épült Corvin sétányon, a Premier házban, amely a Nagytemplom utcából közelíthető meg. Az egyszintes 14nm--es teremgarázs, bejárata távirányítóval nyitható, és parkolás után bármelyik lépcsőház könnyen elérhető. 
A vásárlás részét képezheti egy maximum 20 méterre található 3 m²-es tároló is, amelynek ára további megegyezés szerint alakul, így könnyedén és kényelmesen megközelíthető. A teremgarázs kamerával felszerelt, tiszta, rendezett környezettel büszkélkedik, rendszeresen karbantartott és takarított, hogy mindig optimális állapotban maradjon. A közös költség 4700 Ft.
A teremgarázs rendkívül előnyös elhelyezkedésű, biztonságérzetet nyújt a leendő tulajdonosoknak. Ideális választás lehet kiadásra vagy befektetésre, hiszen jelenleg is ki van adva. A kiváló infrastruktúra és a jó elhelyezkedés garantálja a hosszú távú értéknövekedést. 

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8399

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/265

Üzenet a értékesítőnek


Mi is ez a tároló?
Az ingatlan tároló egy ideiglenes hely, ahová összeválogathatja portálunkon az Önnek tetsző ingatlanokat, majd végül egy helyen, egyszerre tudja az elmentett ingatlanokat ismét megtekinteni, összehasonlítani és végül dönteni.


Tegye fel kérdését jogászunknak, ide kattintva.

Vagy nézze meg mások mit kérdeztek:
MEGNÉZEM

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG