Menü

Eladó Tégla lakás Budapest VIII. kerület

Budapest VIII. kerület, Józsefváros (Nagykörúton kívül), Orczy út

36.750.000 Ft

(93.161 €)

Eladó Tégla lakás Budapest VIII. kerület
 aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest VIII. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest VIII. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest VIII. kerület

+2

 aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest VIII. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Tégla lakás
  • Ár: 36.750.000 Ft
  • Alapterület: 48 m2
  • Emelet: 1. emelet
  • Szobák: 2 szoba
  • Épület szintjei: 5 szintes, lift van
  • Kilátás: Udvari
  • Állapot: Közepes állapotú
  • Fűtés: Konvektor
  • Komfort: Összkomfort
  • Parkolás: Utcán, közterületen

Leírás

Azonosító:E-VIII-35-307

Budapesten VIII. kerületében, az Orczy úton eladóvá vált egy 48 négyzetméteres, 2 egybe nyíló szobás lakás az első emeleten, csupán pár percnyi sétára az egyetemektől. A lakás nagy ablakokkal rendelkezik, kilátássa a csendes udvarra néz.
Az öt emeletes épület lifttel is rendelkezik, és kiváló állapotban van, rendezett lépcsőházzal és egy gyönyörű belső udvarral, ahol zöld növények és egy fa is helyet kapott. A lakóközösség barátságos és igényes, a fiatal szomszédok pedig segítőkészek és megbízhatóak.
A fűtést gáz konvektorral és cserépkályhával is megoldhatja, és a lakás saját mérőórái (víz, gáz, villany) az átlagfogyasztást sem haladják meg. 
A közös költség mindössze 12,000 Ft/hó, ami magába foglalja a szemétszállítást, házfelújítási alapot és a lépcsőház karbantartását.
Ez az ingatlan kiváló választás lehet első lakásként vagy befektetésként is. A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik, a zöld parkok, mint az Orczy kert és a Füvészkert, rövid sétával elérhetők. Több bevásárlási lehetőség is rendelkezésre áll a közelben, beleértve az Aldit, különböző boltokat, gyógyszertárat és piacot. A Corvin negyed is mindössze 10-12 perces sétára van.
A ház mellett található egy zárt, őrzött parkolóház, ahol lehetőség van parkolóhely bérlésére vagy vásárlására. A tömegközlekedés kiváló, a 72M, 83-as, 9-es, 24-28-as, 37-es, 62-es és 99-es autóbuszok, trolik és villamosok könnyedén elérhetők. A Keleti pályaudvar mindössze 3 meghálóra található.

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8399

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/265

Alaprajz

Eladó Tégla lakás Budapest VIII. kerület ingatlan alaprajz

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



További kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ