Menü

Eladó Üzlethelyiség Budapest X. kerület

Budapest X. kerület, Kőbánya-Városközpont, Állomás utca

19.800.000 Ft

(50.193 €)

Eladó Üzlethelyiség Budapest X. kerület
 aaaaaaEladó Üzlethelyiség Budapest X. kerület aaaaaaEladó Üzlethelyiség Budapest X. kerület aaaaaaEladó Üzlethelyiség Budapest X. kerület

+7

 aaaaaaEladó Üzlethelyiség Budapest X. kerület aaaaaaEladó Üzlethelyiség Budapest X. kerület aaaaaaEladó Üzlethelyiség Budapest X. kerület aaaaaaEladó Üzlethelyiség Budapest X. kerület aaaaaaEladó Üzlethelyiség Budapest X. kerület aaaaaaEladó Üzlethelyiség Budapest X. kerület

Az ingatlan részletei

 • Ajánlat: Eladó
 • Tipus: Üzlethelyiség
 • Ár: 19.800.000 Ft
 • Alapterület: 77 m2
 • Emelet: Szuterén
 • Szobák: 2 szoba
 • Épület szintjei: 2 szintes
 • Kilátás: Utcai
 • Állapot: Jó állapotú
 • Fűtés: Villany fűtés
 • Komfort: Fél komfort
 • Parkolás: Utcán, közterületen

Leírás

Azonosító: E-X-29-098

Kőbánya-Városközpont szívében eladó egy 77 nm-es, utcafronti üzlethelyiség tulajdonjoga. Ez a légkondicionált ingatlan már 30 éve sikeresen működik vendéglátóként, sörözőként és pubként az Állomás utcában. Teljes pulttal és berendezéssel felszerelt, egy igazi gasztronómiai élmény központja. Bár jelenleg nem lakóingatlan besorolású, a hely adottságai miatt számos más lehetőséget rejt magában. Képzeljen el egy saját otthont ebben a hangulatos környezetben, ahol az Ön stílusa és kényelme teret kap.Az ingatlan elrendezése a sétány felőli bejárattól pár lépcsőn keresztül nyílik. Amint belép, a borpult, asztalok és székek kellemes atmoszférát teremtenek. A kisebb konyhából finom illatok áradnak. A belső terem két különálló mellékhelységgel és egy praktikus raktárral rendelkezik. A csocsóasztal is részét képezi az ingatlannak, így az új tulajdonosok egyben egy kis szórakozást is hazavihetnek.A nagy terem előtt elhelyezkedő öltöző és kis raktárhelyiség további kényelmet biztosítanak. Az engedélyezett terasz lehetőségével pedig az utcán történő parkolás ingyenessége egy további előny.
Az infrastruktúra kiváló, a környéken megtalálhatóak a legfontosabb szolgáltatások és intézmények. Buszmegállók, iskola, óvoda, közért, gyógyszertár, orvosi rendelő, posta, cukrászda mind gyalogosan könnyen megközelíthető. A Kőbányai Polgármesteri Hivatal, a Hollóházi Márkabolt, a Helytörténeti Gyűjtemény, a Szent László Templom és a Spar Supermarket pedig még közelebbi szomszédságban található. Az eladó üzlethelyiség nem csupán egy ingatlan, hanem egy életstílus és befektetési lehetőség. Szívesen invitáljuk Önt egy személyes találkozóra, hogy még közelebbről ismerje meg ezt a különleges helyet. 

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-5203

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/240

Alaprajz

Eladó Üzlethelyiség Budapest X. kerület ingatlan alaprajz

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztatóTovábbi kérdése lenne ?

Segítünk megtalálni álmai ingatlanját.

INGATLAN FIGYELŐ