Menü

Eladó Garázs Budapest X. kerület

Budapest X. kerület, Kőbánya, Hungária körút

13.000.000 Ft

(33.069 €)

Eladó Garázs Budapest X. kerület
 aaaaaaEladó Garázs Budapest X. kerület aaaaaaEladó Garázs Budapest X. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Garázs
  • Ár: 13.000.000 Ft
  • Alapterület: 17 m2
  • Emelet: Földszint
  • Épület szintjei: 10 szintes
  • Kilátás: Udvari
  • Állapot: Jó állapotú
  • Villany: van

Leírás

Azonosító: E-X-11-020-FK

Eladó egy kiváló befektetési lehetőség: önálló garázs Budapest 10. kerületében, a Hungária körúton, honvédségi lakótelepen. Ez a garázs ideális választás azok számára, akik biztonságos, zárt parkolóhelyet keresnek, miközben értékálló ingatlant szeretnének vásárolni.
A garázs egy jól védett, elektromos kapuval ellátott társasház területén helyezkedik el, amely növeli a biztonságot és a használati értéket. A mérete körülbelül 5,4 x 3,32 méter, így elegendő helyet biztosít egy autó számára, továbbá betonozott aljzata és fűtéscsöve révén télen is kellemes környezetet nyújt. A kétszárnyú vasajtó extra védelmet garantál.
A garázs előtti behajtó lehetőséget biztosít egy további autó parkolására, ami növeli a kényelmet és a funkcionalitást. A közös költség mindössze 1700 forint, a villanyfogyasztás pedig saját mérőórával van megoldva, így könnyen kontrollálhatod a kiadásokat.
A környék csendes, mivel csak a ház lakói járnak erre, ami hozzájárul a nyugodt légkörhöz. Az ingatlan könnyen megközelíthető, és közel találhatóak a fontos szolgáltatások, így nemcsak a saját, hanem más autósok számára is vonzó lehet.
Ez a garázs nem csupán praktikus megoldás, hanem hosszú távú befektetés is. Ha további kérdéseid vannak, állok rendelkezésedre. Ne hagyd ki ezt az értékes lehetőséget!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8394

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/308

Alaprajz

Eladó Garázs Budapest X. kerület ingatlan alaprajz

Üzenet a értékesítőnek


Mi is ez a tároló?
Az ingatlan tároló egy ideiglenes hely, ahová összeválogathatja portálunkon az Önnek tetsző ingatlanokat, majd végül egy helyen, egyszerre tudja az elmentett ingatlanokat ismét megtekinteni, összehasonlítani és végül dönteni.


Tegye fel kérdését jogászunknak, ide kattintva.

Vagy nézze meg mások mit kérdeztek:
MEGNÉZEM

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG