Menü

Eladó Panel lakás Budapest X. kerület

Budapest X. kerület, Kőbánya-Városközpont, Kőrösi Csoma Sándor út

45.000.000 Ft

(114.469 €)

Eladó Panel lakás Budapest X. kerület
 aaaaaaEladó Panel lakás Budapest X. kerület aaaaaaEladó Panel lakás Budapest X. kerület aaaaaaEladó Panel lakás Budapest X. kerület

+9

 aaaaaaEladó Panel lakás Budapest X. kerület aaaaaaEladó Panel lakás Budapest X. kerület aaaaaaEladó Panel lakás Budapest X. kerület aaaaaaEladó Panel lakás Budapest X. kerület aaaaaaEladó Panel lakás Budapest X. kerület aaaaaaEladó Panel lakás Budapest X. kerület aaaaaaEladó Panel lakás Budapest X. kerület aaaaaaEladó Panel lakás Budapest X. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Panel lakás
  • Ár: 45.000.000 Ft
  • Alapterület: 51 m2
  • Emelet: 9. emelet
  • Szobák: 2 szoba
  • Épület szintjei: 10 szintes, lift van
  • Kilátás: Parkra néző
  • Állapot: Felújított
  • Fűtés: Távfűtés
  • Komfort: Összkomfort
  • Parkolás: Utcán, közterületen

Leírás

Azonosító: E-X-9-421

Kényelmes otthon Kőbányán - Eladó 2 szobás lakás!
Most lehetősége nyílik, hogy egy igazán vonzó 2 szobás lakást vásároljon Kőbánya központjában a Kőrösi Csoma Sándor úton! Ez az azonnal költözhető, felújított ingatlan nemcsak modern stílusával, hanem kiváló elhelyezkedésével is kitűnik.
A 51 nm-es lakás a 9. emeleten található, és csodás parkra néző kilátást biztosít. A délkeleti tájolás révén a természetes fény végigkíséri napjait, így otthona világos és barátságos. A hőszigetelt épület, amely a panelprogram keretein belül felújításon esett át, alacsony fenntartási költségekkel bír: a havi kiadások körülbelül 35 ezer Ft-ra tehetők, ami kedvező lehetőség a hosszú távú tervezéshez.
A közlekedés rendkívül kényelmes: a Kőbánya alsó vasútállomás mindössze 300 méterre található, a közeli villamos- és buszmegállók pedig lehetővé teszik, hogy gyorsan elérje a város főbb pontjait. A környék gazdag szolgáltatásokban: bevásárlási lehetőségek, bankok, konditermek és éttermek mind karnyújtásnyira vannak, így az ingatlan ideális választás fiataloknak, családoknak és befektetőknek egyaránt.
A lakás remek ár-érték aránya miatt kiváló lehetőség a jövőbeli értéknövelésre is. A családosok számára elérhető bölcsődék és óvodák csak növelik az ingatlan vonzerejét, hiszen ez a terület folyamatosan fejlődik.

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8400

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/225

Alaprajz

Eladó Panel lakás Budapest X. kerület ingatlan alaprajz

Üzenet a értékesítőnek


Mi is ez a tároló?
Az ingatlan tároló egy ideiglenes hely, ahová összeválogathatja portálunkon az Önnek tetsző ingatlanokat, majd végül egy helyen, egyszerre tudja az elmentett ingatlanokat ismét megtekinteni, összehasonlítani és végül dönteni.


Tegye fel kérdését jogászunknak, ide kattintva.

Vagy nézze meg mások mit kérdeztek:
MEGNÉZEM

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG