Menü

Eladó Tégla lakás Budapest X. kerület

Budapest X. kerület, Óhegy, Mádi utca

52.900.000 Ft

(134.565 €)

Eladó Tégla lakás Budapest X. kerület
 aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest X. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest X. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest X. kerület

+5

 aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest X. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest X. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest X. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest X. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Tégla lakás
  • Ár: 52.900.000 Ft
  • Alapterület: 49 m2
  • Emelet: 1. emelet
  • Szobák: 2 szoba
  • Épület szintjei: 4 szintes
  • Kilátás: Parkra néző
  • Állapot: Felújított
  • Fűtés: Egyéb
  • Komfort: Összkomfort
  • Parkolás: Utcán, közterületen
  • Villany: van
  • Víz: van
  • Gáz: van
  • Csatorna: van

Leírás

Azonosító: E-X-11-022

Eladó egy 49 m²-es, 2 éve felújított társasházi lakás a Mádi utcában, Budapest 10. kerületében, amely modern életstílust kínál. A 70-es évek csúszózsalus technológiájával épült épület hőszigetelése 2024-ben elkészült, így az ingatlan energiahatékony és komfortos. Az új, hőszigetelt fehér műanyag ablakok redőnyökkel és szúnyoghálókkal biztosítják a nyugalmat, míg a biztonsági bejárati ajtó extra védelmet nyújt.
A lakás rendkívül praktikus elrendezésű: mindkét szoba külön bejárattal rendelkezik, a fürdőszoba és a WC külön helyiségben található, továbbá egy spájz is növeli a tárolási lehetőségeket. A modern felújítás során klikkes vinyl padló került minden helyiségbe, a fürdőszobában pedig prémium Ravak kád és zuhanyparaván található. A konyha részben Ikeás, részben egyedi tervezésű bútorokkal van felszerelve, míg a meleg vizet egy új, 80 literes Ariston bojler biztosítja.
Az ingatlan teljes körű elektromos fűtésre alkalmas, jelenleg vegyes fűtési lehetőségekkel (gázkonvektor és hűtő-fűtő klíma) rendelkezik. A lakáshoz pince és tároló is tartozik, a lakóközösség saját, 1000 m²-es kerttel és privát parkolóval büszkélkedhet.
A közlekedés kiváló, mindössze 12-13 perc alatt elérhetők az Örs Vezér tér és Kőbánya-Kispest metróállomások, a 85-ös busz megállója pedig csupán 1 perc sétára található. Az óvoda, iskola és bevásárlási lehetőségek mind pár perc sétatávolságra helyezkednek el.
Az épület csendes, zöld környezetben található, közel 300 méterre a 20 hektáros Óhegy-parktól és 150 méterre az Ihász köz parktól, melyek számos kikapcsolódási és sportolási lehetőséget kínálnak. Az egyedi dekorfalak a helyiségekben különleges hangulatot teremtenek, és nem igényelnek karbantartást vagy tisztasági festést a jövőben. A lakás további berendezései megbeszélés tárgyát képezik. 
Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, érdeklődjön még ma!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8394

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/308

Alaprajz

Eladó Tégla lakás Budapest X. kerület ingatlan alaprajz

Üzenet a értékesítőnek


Mi is ez a tároló?
Az ingatlan tároló egy ideiglenes hely, ahová összeválogathatja portálunkon az Önnek tetsző ingatlanokat, majd végül egy helyen, egyszerre tudja az elmentett ingatlanokat ismét megtekinteni, összehasonlítani és végül dönteni.


Tegye fel kérdését jogászunknak, ide kattintva.

Vagy nézze meg mások mit kérdeztek:
MEGNÉZEM

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG