Menü

Eladó Tégla lakás Budapest X. kerület

Budapest X. kerület, Gyárdűlő, Üllői út

44.500.000 Ft

(112.938 €)

Eladó Tégla lakás Budapest X. kerület
 aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest X. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest X. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest X. kerület

+16

 aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest X. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest X. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest X. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest X. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest X. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest X. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest X. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest X. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest X. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest X. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest X. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest X. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest X. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest X. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest X. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Tégla lakás
  • Ár: 44.500.000 Ft
  • Alapterület: 59 m2
  • Emelet: 5. emelet
  • Szobák: 2 szoba
  • Épület szintjei: 5 szintes, lift van
  • Erkély: van, 4 m2
  • Kilátás: Utcai
  • Állapot: Jó állapotú
  • Fűtés: Távfűtés
  • Komfort: Összkomfort
  • Parkolás: Utcán, közterületen

Leírás

Azonosító: E-X-29-300

Eladó egy napfényes, 5. emeleti, erkélyes, két szobás tégla lakás az Üllői úton! 
Az ingatlan jó állapotú, modern nyílászárókkal rendelkezik. A hálószobából nyíló 3 nm-es erkély remek kikapcsolódási lehetőséget biztosít. A fürdőszobába való közvetlen kijárat kényelmesebbé teszi a mindennapokat. Azonnal költözhető, de előzetes egyeztetés után bármikor megtekinthető. Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően minden fontos létesítmény könnyen elérhető: Shopmark bevásárlóközpont, Pöttyös utcai metróállomás, iskolák, óvodák, bölcsődék, gyermek orvosi rendelővalamint zöldövezet és városi kilátás is a lakás előnyei közé tartozik.
A fűtést hatósági áras távhő biztosítja havi 12 ezer forintért, a villany egyedi mérés alapján fizetendő, a közös költség pedig 14,5 ezer forint, amely magában foglalja a vízfogyasztást is, valamint 2,5 ezer forint felújítási alapot. A konyhában egyedi mérésű gázsütő található. A nyílászárókat körülbelül 10 éve cserélték. A lakóközösség és a társasház rendezett, a lépcsőház tiszta és karbantartott. A társasház folyamatosan fejlődik, jelenleg is zajlanak a nyílászárók cseréi és a strangok felújítása. A lakáshoz zárható pincehelyiség tartozik, a parkolás pedig kedvezményes lehetőséget biztosít az utcán helyi lakosok számára.
Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Tegye meg az első lépést új otthona felé, és egyeztessen időpontot a megtekintésre még ma!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-5203

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/240

Alaprajz

Eladó Tégla lakás Budapest X. kerület ingatlan alaprajz

Üzenet a értékesítőnek


Mi is ez a tároló?
Az ingatlan tároló egy ideiglenes hely, ahová összeválogathatja portálunkon az Önnek tetsző ingatlanokat, majd végül egy helyen, egyszerre tudja az elmentett ingatlanokat ismét megtekinteni, összehasonlítani és végül dönteni.


Tegye fel kérdését jogászunknak, ide kattintva.

Vagy nézze meg mások mit kérdeztek:
MEGNÉZEM

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG