Menü

Eladó Üzlethelyiség Budapest XI. kerület

Budapest XI. kerület, Kelenföld, Bartók Béla út

139.900.000 Ft

(355.871 €)

Eladó Üzlethelyiség Budapest XI. kerület
 aaaaaaEladó Üzlethelyiség Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Üzlethelyiség Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Üzlethelyiség Budapest XI. kerület

+3

 aaaaaaEladó Üzlethelyiség Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Üzlethelyiség Budapest XI. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Üzlethelyiség
  • Ár: 139.900.000 Ft
  • Alapterület: 134 m2
  • Emelet: Földszint
  • Épület szintjei: 4 szintes
  • Bútorozott: Bútorozott
  • Kilátás: Utcai
  • Állapot: Jó állapotú
  • Fűtés: Házközponti fűtés
  • Komfort: Összkomfort
  • Parkolás: Utcán, közterületen
  • Villany: van
  • Víz: van
  • Gáz: nincs
  • Csatorna: van

Leírás

Azonosító: E-XI-11-025-FK

Eladó üzlethelyiség Budapest XI. kerületében, Bartók Béla úton. Az ingatlan ára 149 millió Ft, alapterülete 134 m². Fedezze fel ezt a remek lehetőséget a XI. kerület szívében!
Az utcafrontos, földszinti üzlethelyiség lakrésszel és alagsorral kiegészítve ideális választás vállalkozása számára. 
Az ingatlan állapota felújított, 2020-ban modernizált víz-, szennyvíz- és elektromos rendszerekkel, valamint korszerű műanyag nyílászárókkal várja új tulajdonosát. A közel 8 méteres kirakat tökéletesen megvilágítja az eladótér minden szegletét, míg a radiátoros fűtés egész évben kellemes klímát biztosít.
A környéken számos parkolási lehetőség található, és a közlekedési kapcsolatok is kiválóak: a Karolina úti buszmegálló közvetlenül az üzlet előtt helyezkedik el, a villamosmegálló mindössze 2 perc sétára, míg az Újbuda központ metróállomás 11 perc alatt elérhető. Az üzlet 41 m²-es eladótérrel rendelkezik, energiatakarékos LED világítással. 
Az utcafronti eladótérhez konyhasarokkal rendelkező raktár és mosdó tartozik, mindkettő modern burkolattal készült. A közlekedőből elérhető a tágas alagsori tároló és a zárható lakrész.
A közlekedőből egy kényelmes lépcső vezet a 49 m²-es, fűtött alagsorba, amely szintén járólappal burkolt. A négy ablak rácsokkal védett, és a belső udvarra néz, így világos és biztonságos tárolóhelyet biztosít. 
A zárható, 35 m²-es lakrész modern konyhával és fürdőszobával rendelkezik. A jól megtervezett konyha beépített bútorokkal, mosogatógéppel és főzőlapokkal van felszerelve. A fürdő sarokkáddal és praktikus tárolóhelyekkel várja lakóit. Az ablakos hálószoba világos, csendes belső udvarra néző ablakokkal garantálja a nyugodt pihenést.
Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Ideális választás üzleti tevékenységhez vagy akár lakhatáshoz. Érdeklődjön még ma!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8394

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/308

Alaprajz

Eladó Üzlethelyiség Budapest XI. kerület ingatlan alaprajz

Üzenet a értékesítőnek


Mi is ez a tároló?
Az ingatlan tároló egy ideiglenes hely, ahová összeválogathatja portálunkon az Önnek tetsző ingatlanokat, majd végül egy helyen, egyszerre tudja az elmentett ingatlanokat ismét megtekinteni, összehasonlítani és végül dönteni.


Tegye fel kérdését jogászunknak, ide kattintva.

Vagy nézze meg mások mit kérdeztek:
MEGNÉZEM

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG