Menü

Eladó Raktár Budapest XI. kerület

Budapest XI. kerület, Sashegy, Bocskai út

33.500.000 Ft

(85.216 €)

Eladó Raktár Budapest XI. kerület
 aaaaaaEladó Raktár Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Raktár Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Raktár Budapest XI. kerület

+2

 aaaaaaEladó Raktár Budapest XI. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Raktár
  • Ár: 33.500.000 Ft
  • Alapterület: 117 m2
  • Emelet: Alagsor
  • Épület szintjei: 3 szintes
  • Kilátás: Udvari
  • Állapot: Felújítandó
  • Fűtés: Egyéb
  • Komfort: Összkomfort
  • Parkolás: Felszíni beálló
  • Villany: van
  • Víz: van
  • Gáz: nincs
  • Csatorna: van

Leírás

Azonosító: E-XI-11-021

Kiváló befektetési lehetőség Budapest, 11. kerületében, Újbuda zöld szívében!
Eladásra kínáljuk ezt az egyedülálló alagsori ingatlant, amely a Sas-hegy és a Függetlenségi park közvetlen közelében, a Bocskai úton található. Ideális választás mindazok számára, akik szeretnék kihasználni a nyugodt, zöld környezet előnyeit, miközben a város nyüzsgéséhez is közel maradnak.
Az ingatlan könnyedén megközelíthető a felújított, tágas lépcsőház széles lépcsőin, amelyek kényelmes belépést biztosítanak. A belmagassága 3-3,5 méter, így világos, tágas térérzetet teremt, amely különösen vonzó lehet lakó- vagy munkakörnyezet kialakításához.
Bár a burkolatok felújítandók, a vizes szerelvények és a villamos hálózat már teljesen korszerűsítettek, így az új tulajdonos azonnal használatba veheti az ingatlant. A gázszolgáltatás kiépítése is egyszerűen megoldható, ami további kényelmet biztosít.
Ez a tehermentes, 1/1-es tulajdonú ingatlan, földhivatali megnevezése „egyéb helyiség”, rendkívül sokrétűen kihasználható. Kiváló lehetőséget kínál lakás, iroda, műhely, stúdió vagy rendelő kialakítására. Az ingatlan korábbi óvóhelyként történő funkcionálása miatt különösen praktikus megoldásokra ad lehetőséget.
A háromemeletes lakóépület tágas és rendezett belső udvara kiváló helyszín a pihenésre vagy a közösségi programokra. A Bocskai útról nyíló parkolóhelyek kényelmes parkolást biztosítanak a lakók és látogatók számára. A környék gazdag infrastruktúrával rendelkezik; számos bevásárlási és étkezési lehetőség érhető el a közeli irodaházaknak köszönhetően, így a mindennapi szükségletek könnyen kielégíthetők.
Az ingatlan rugalmasan megtekinthető, így kiváló lehetőséget kínál a befektetők számára, akik szeretnék kihasználni a gyorsan fejlődő ingatlanpiac előnyeit. Ne hagyja ki ezt az alkalmat, hiszen egy olyan ingatlanra tehet szert, amely rengeteg potenciált rejt magában!
Közeli tömegközlekedési lehetőségek: Buszok: 53, 139, 150, 212, 240; Villamosok: 17, 19, 49, 61. Ezek a járatok gyors és kényelmes közlekedést biztosítanak Budapest különböző pontjaira, így az ingatlan ideális választás azok számára is, akik tömegközlekedéssel szeretnék elérni munkahelyüket vagy a város egyéb szolgáltatásait.

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8394

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/308

Alaprajz

Eladó Raktár Budapest XI. kerület ingatlan alaprajz

Üzenet a értékesítőnek


Mi is ez a tároló?
Az ingatlan tároló egy ideiglenes hely, ahová összeválogathatja portálunkon az Önnek tetsző ingatlanokat, majd végül egy helyen, egyszerre tudja az elmentett ingatlanokat ismét megtekinteni, összehasonlítani és végül dönteni.


Tegye fel kérdését jogászunknak, ide kattintva.

Vagy nézze meg mások mit kérdeztek:
MEGNÉZEM

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG