Menü

Eladó Tégla lakás Budapest XI. kerület

Budapest XI. kerület, Gellérthegy, Budaörsi út

64.900.000 Ft

(164.712 €)

Eladó Tégla lakás Budapest XI. kerület
 aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XI. kerület

+10

 aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XI. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Tégla lakás
  • Ár: 64.900.000 Ft
  • Alapterület: 82 m2
  • Emelet: Földszint
  • Szobák: 2 szoba, 1 félszoba
  • Épület szintjei: 4 szintes, lift van
  • Kilátás: Utcai és udvari
  • Állapot: Közepes állapotú
  • Fűtés: Konvektor
  • Komfort: Összkomfort
  • Parkolás: Garázs külön kapható

Leírás

Azonosító: E-XI-9-403

Budapest XI. kerületében a Budaörsi úton vált eladóvá egy 82 nm-es, kiváló elhelyezkedésű, 2+1 félszobás tégla lakás.
Ez az ingatlan a Gellért-hegy lábánál, a BAH csomópont közelében található, egy négyszintes társasház földszintjén. Az ingatlan ideális választás mindazok számára, akik központi, mégis nyugodt környezetben keresnek otthont. 
A lakás közepes állapotú, részben felújítandó, építési éve 1920 körülre tehető. Az épület négy szintes, a lakás a földszinten található. A parkolás ingyenesen megoldott az utcán, de az udvarban is bérelhető parkolóhely. A lakáshoz tartozik egy 4 m²-es tároló a pincében.
A lakás parkosított belső udvarról közelíthető meg, a szobák ablakai az utcafront felől az első emelet magasságában vannak. A meleg vizet villanybojler biztosítja. A fűtés felújítást igényel, jelenleg egy működő gázkonvektor található a kisebb szobában, és egy nem működő cserépkályha a legnagyobb szobában.
A lakás kiváló befektetési lehetőséget jelent, hiszen a központi elhelyezkedésének köszönhetően könnyen bérbe adható. 
A környék infrastrukturális ellátottsága kimagasló, közelben található boltok, éttermek, iskolák és egészségügyi intézmények egyaránt elérhetőek. Az ingatlan elhelyezkedése és adottságai miatt alkalmas lehet irodának vagy rendelőnek is, így sokrétű hasznosítási lehetőségeket kínál. A lakás kiváló közlekedési lehetőségekkel rendelkezik. 
A BAH csomópontról negyed óra alatt elérhető a belváros és az autópálya, a MOM Park bevásárlóközpont mindössze 300 méterre található, és a 47-61 villamosokkal 10-15 perc alatt elérhető a Déli pályaudvar is. 
Fedezze fel a Gellért-hegy és a BAH csomópont nyújtotta lehetőségeket, és találja meg új otthonát ezen a frekventált, mégis zöldövezeti környéken!

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8400

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/225

Alaprajz

Eladó Tégla lakás Budapest XI. kerület ingatlan alaprajz

Üzenet a értékesítőnek


Mi is ez a tároló?
Az ingatlan tároló egy ideiglenes hely, ahová összeválogathatja portálunkon az Önnek tetsző ingatlanokat, majd végül egy helyen, egyszerre tudja az elmentett ingatlanokat ismét megtekinteni, összehasonlítani és végül dönteni.


Tegye fel kérdését jogászunknak, ide kattintva.

Vagy nézze meg mások mit kérdeztek:
MEGNÉZEM

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG