Menü

Eladó Tégla lakás Budapest XI. kerület

Budapest XI. kerület, Kelenföld, Madaras utca

136.000.000 Ft

(345.160 €)

Eladó Tégla lakás Budapest XI. kerület
 aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XI. kerület

+15

 aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XI. kerület aaaaaaEladó Tégla lakás Budapest XI. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Eladó
  • Tipus: Tégla lakás
  • Ár: 136.000.000 Ft
  • Alapterület: 116 m2
  • Emelet: 2. emelet
  • Szobák: 1 szoba, 3 félszoba
  • Épület szintjei: 3 szintes
  • Erkély: van, 20 m2
  • Tetőtéri: igen
  • Kilátás: Panoráma
  • Állapot: Újszerű
  • Fűtés: Cirkó
  • Komfort: Összkomfort
  • Parkolás: Teremgarázs

Leírás

Azonosító: E-XI-9-409

Fantasztikus lehetőség Budapest XI. kerületének Kelenföldi részén!
Képzeld el, ahogy egy lenyűgöző, 2004-ben épült társasház 2. emeletén található, 116 nm-es otthonban élsz. 
A Madaras utcában eladóvá vált ez a tágas, elegáns lakás, amely tökéletes választás lehet, ha egy kertvárosi, nyugodt otthonra vágyik az ember.
A lakás szíve a hatalmas, 49 nm-es nappali, amelyet a déli és nyugati tájolásnak köszönhetően egész nap eláraszt a napfény. A nappalihoz egy modern, ablakos konyha kapcsolódik, amely egybenyitva a nappalival még tágasabbá és barátságosabbá teszi a teret, így otthont adva nagy családi vacsoráknak vagy baráti összejöveteleknek.
A három külön nyíló hálószoba az újonnan felszerelt rolóknak köszönhetően megfelelő sötétséget és nyugodt alvást biztosít. Két fürdőszoba és egy polcrendszerrel ellátott gardrób is a lakás része, amelyek maximális kényelmet és funkcionalitást nyújtanak.
A lakás minden szobája klímával felszerelt, így a nyári hőség sem jelent problémát. 
A gyönyörű keményfa parketta és az ablakokon, erkélyajtókon található, frissen felújított redőnyök tovább emelik az otthon megfelelő hőérzetét. A két erkélyről csodálatos panoráma nyílik Budára és Budafokra.
Az otthon fűtését és melegvíz ellátását egyedi gázcirkó rendszer biztosítja, puffertartállyal, hogy mindig elegendő melegvíz álljon rendelkezésre. A biztonságot a 10 pontos biztonsági bejárati ajtó és a riasztórendszer garantálja.
A lakáshoz tartozik egy 5 nm-es tároló, mely a vételár részét képezi, illetve egy teremgarázs, amely 10 millió forintért kötelezően megvásárolandó. A közös költség csupán 25 400 Ft/hó, amely tartalmazza a felújítási alapot, kertészt, locsolórendszert, közvilágítást és szemétszállítást egyaránt.
A környék csendes és barátságos, kiváló közösségi közlekedési lehetőségekkel. Könnyen elérhetők a 7, 58, 114, 153, 224 buszjáratok, valamint a 17, 41, 47, 48, 57 villamosok és a közeli Kelenföld vasútállomás. Az Etele Pláza és a Bikás park mindössze 800 méterre található, így a bevásárlás és a kikapcsolódás is egyszerűen megoldható.
Ne hagyd ki ezt a kivételes lehetőséget! Ez az otthon nemcsak a család kényelmét szolgálja, hanem befektetésnek is ideális választás.

Azon kedves ügyfelek, akik általunk találják meg leendő otthonukat, az ügyvédünk által szerkesztett adásvételi szerződés díjából kedvezményben részesülnek!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8400

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/225

Alaprajz

Eladó Tégla lakás Budapest XI. kerület ingatlan alaprajz

Üzenet a értékesítőnek


Mi is ez a tároló?
Az ingatlan tároló egy ideiglenes hely, ahová összeválogathatja portálunkon az Önnek tetsző ingatlanokat, majd végül egy helyen, egyszerre tudja az elmentett ingatlanokat ismét megtekinteni, összehasonlítani és végül dönteni.


Tegye fel kérdését jogászunknak, ide kattintva.

Vagy nézze meg mások mit kérdeztek:
MEGNÉZEM

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG