Menü

Kiadó Tégla lakás Budapest XI. kerület

Budapest XI. kerület, Hosszúrét, Rétkerülő út

960.000 Ft / hó

(2.436 €)

Kiadó Tégla lakás Budapest XI. kerület
 aaaaaaKiadó Tégla lakás Budapest XI. kerület aaaaaaKiadó Tégla lakás Budapest XI. kerület aaaaaaKiadó Tégla lakás Budapest XI. kerület

+17

 aaaaaaKiadó Tégla lakás Budapest XI. kerület aaaaaaKiadó Tégla lakás Budapest XI. kerület aaaaaaKiadó Tégla lakás Budapest XI. kerület aaaaaaKiadó Tégla lakás Budapest XI. kerület aaaaaaKiadó Tégla lakás Budapest XI. kerület aaaaaaKiadó Tégla lakás Budapest XI. kerület aaaaaaKiadó Tégla lakás Budapest XI. kerület aaaaaaKiadó Tégla lakás Budapest XI. kerület aaaaaaKiadó Tégla lakás Budapest XI. kerület aaaaaaKiadó Tégla lakás Budapest XI. kerület aaaaaaKiadó Tégla lakás Budapest XI. kerület aaaaaaKiadó Tégla lakás Budapest XI. kerület aaaaaaKiadó Tégla lakás Budapest XI. kerület aaaaaaKiadó Tégla lakás Budapest XI. kerület aaaaaaKiadó Tégla lakás Budapest XI. kerület aaaaaaKiadó Tégla lakás Budapest XI. kerület

Az ingatlan részletei

  • Ajánlat: Kiadó
  • Tipus: Tégla lakás
  • Ár: 960.000 Ft/ hó
  • Alapterület: 132 m2
  • Emelet: 1. emelet
  • Szobák: 4 szoba, 1 félszoba
  • Épület szintjei: 2 szintes
  • Erkély: van, 60 m2
  • Kertkapcsolat: igen
  • Bútorozott: Részben bútorozott
  • Kilátás: Panoráma
  • Állapot: Újszerű
  • Fűtés: Cirkó
  • Komfort: Dupla komfort
  • Parkolás: Benne van az árban

Leírás

Azonosító: B-XI-11-043

A XI. kerületben, a Rétkerülő utcában hosszú távra kiadó és azonnal beköltözhető egy 132 m2-es, frissen felújított lakás részben bútorozott állapotban. 
A 4 lakásos társasházban lévő ingatlan örök panorámás kilátással rendelkezik, ideális zöldövezeti környezetben található, amely garantálja a nyugalmat és a friss levegőt. 
A lakás tágas és világos, dupla komforttal rendelkezik, így kényelmet biztosít az ott lakóknak. A lakás nettó alapterülete 132 nm, melyben egy hatalmas amerikai konyha található, ami csodálatos panorámával rendelkezik és kiváló központja lehet a családi és baráti összejöveteleknek. Az ingatlan további kényelmet nyújt 3 hálószobával, 2 fürdőszobával és 1 gardróbszobával. Az elrendezés optimális, a nappali elkülönül a hálószobáktól, így biztosítva az intimebb pihenést a zajosabb élettértől. 
A lakáshoz 3 terasz tartozik összesen 59,55 m2-es területtel, melyek ideálisak grillezésre, pihenésre és a természet közelségének élvezetére. 
A lakás napfényes és jól szellőző, a hálószobák keleti, míg a nappali délnyugati tájolású, így egész nap kellemes fény övezi. A nappaliban és az étkezőben légkondicionáló berendezés biztosítja a megfelelő hőmérsékletet. 
A földszinten egy 7,22 nm-es tárolóhelyiség és a teremgarázsban három autó számára beállóhely található, amelyek még magasabb szintű kényelmet nyújtanak az ingatlannak. 
A lakás kiváló közlekedéssel rendelkezik, autóval könnyen megközelíthető a belváros mindössze 15 perc alatt. A közös költség 45.000 Ft. Bérleti díj: 2900 EUR/hó. 
Kisállat megegyezés szerint hozható. Ez az ingatlan ideális választás mindazok számára, akik egy modern és kényelmes otthont keresnek Budapest dinamikus környezetében.

Bérlők részére a közvetítés díjmentes!

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolok. Hívjon!
Mobil: +36-20-852-8400

További ajánlataim:
https://startingingatlan.hu/ertekesitoink/225

Üzenet a értékesítőnek


Mi is ez a tároló?
Az ingatlan tároló egy ideiglenes hely, ahová összeválogathatja portálunkon az Önnek tetsző ingatlanokat, majd végül egy helyen, egyszerre tudja az elmentett ingatlanokat ismét megtekinteni, összehasonlítani és végül dönteni.


Tegye fel kérdését jogászunknak, ide kattintva.

Vagy nézze meg mások mit kérdeztek:
MEGNÉZEM

Ingatlan elhelyezkedése

Üzenet a hirdetőnek

Alulírott, a checkbox bepipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés b) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - tudomásul veszem, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelheti. Adatkezelési tájékoztató



Ingatlan hírek és információk ELSŐ KÉZBŐL

Iratkozzon fel hírlevelünkre még ma, és mi havonta egyszer elküldjük Önnek a legfontosabb piaci változásokat, ingatlan trendeket és vásárlási tanácsokat, tippeket!

INGATLAN FIGYELŐ   INGATLAN JOGI SEGÍTSÉG